maanantai 28. marraskuuta 2016

Tunnustus

Aika tarkkaan kaksi viikkoa sitten mainitsi Hirnakka minut tällaisessa palkintopostauksessaan. Nooo, onhan se sitten otettava haaste vastaan, joten here we go.

Tunnustuksen 'säännöt' menevät seuraavasti:


1. kirjoita postaus tunnustuksesta logoineen
2. kerro lyhyesti, kuinka aloitit bloggaamisen
3. anna ohjeita aloittelevalle bloggaajalle
4. mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi
5. nimeä 10 bloggaaja tunnustuksen saajaksi1. tehty

2. Tämä blogi on ensimmäiseni ja ainoani. Lueskelin vähän noita alkupään kirjoituksiani, mutta eipä niistä nyt mitään erityistä syytä blogin aloittamiselle löydy. Ehkä aika vain oli kypsä, olin ollut "aktiivilukija" ja oli aika ottaa askel eteenpäin ja ryhtyä suoltamaan omia horinoita eetteriin. Ehkäpä tämä on toiminut jonkinlaisena päiväkirjankorvikkeenakin.

3. Jaa... mitähän sitä nyt osaisi ohjeistaa. Saman kuin kaikki muutkin: ole oma itsesi. Kirjoita sinua kiinnostavista asioista ja omista kokemuksistasi. Jos yrittää olla jotain muuta kuin mitä oikeasti on, tulee lopputuloksesta falski ja, noh, epäaito.

4. Hirnakkapa hyvinkin oli nimeäjä ja linkki löytyy tuolta postauksen alkupäästä.

5. En nimeä ketään erityisesti. Lukemani ja tykkäämäni blogit voi tarkistaa tuosta sivupalkista. Kuka tahansa heistä ansaitsee tämän maininnan, joten jos joku tuntee omakseen, niin ole hyvä vaan. :)4 kommenttia:

 1. Johtuen sun tavasta kirjoittaa eri asioista, sun blogias on mukava lukea koska sulla on jotenkin suora ja rehellinen kirjoitustapa. Hemmetin vaikea taas pukea sanoiksi sitä mitä tarkoittaa mutta toivottavasti ymmärrät.
  Niin ja hyvää I-päivää, ens vuonna onkin sitten tiedossa isommat kisat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paimen!!! <3 <3

   Ihanaa kuulla susta, vaikkakin ikävää, että terveysrintamalla ei ole tapahtunut mainittavaa kohennusta. :-/

   Poista
 2. Tiiätsie Ässä, ihan säikähdin kun huomasin tuolla blogiluettelossa täällä tapahtuneen päivityksen! Olipa kiva, että havahduit horroksesta ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ettet pahasti säikähtänyt kuitenkaan. :D
   En tiedä onko tämä kuinka nopeatempoista tämä horroksesta kirjoitteluun palaaminen. Ei siltä näytä, mutta katellaan... ;)

   Poista