maanantai 30. huhtikuuta 2012

Voihan Walpuri!

Häivyin byroosta siinä noin klo 15 suunnatakseni noutamaan jotain apetta ja hieman kuohujuomaa Wapun kunniaksi. Syödä kuitenkin pitää eikä se kuohari koskaan pahasta ole ainakaan mielen virkeydelle. ;)

Siis jumaleissön! Kaikki töihin joutuneet olivat ilmeisesti päättäneet karata samalla kellonlyömällä. Ruuhka tieliikenteessä oli melkomoinen, mutta niin oli siellä hypermarketissakin.
Jos en paremmin tietäisi, väittäisin, että ruokaa ei ole kaupasta saatavissa enää ylihuomenna. Sen verran tuntui porukka hamstraavan apetta. Ja kauppa on siis kiinni yhden päivän... Tai no, tänään tietysti laitettiin lappu luukulle kolme tuntia normaalia aiemmin, että kyllähän siitä kannattaa jo panikoitua.
Kyllä oli taas meikäläisen sietokyky ja lähimmäisen rakkaus koetuksella siellä luoviessa kaikkien idioott ihmisten joukossa.

Onneksi oli aika selvä mielikuva siitä, mitä pitää ostaa, joten ei mennyt päättömään harhailuun aikaa. Ja juu, muistin kaivokielot sekä kahvin, jotka molemmat olivat päässeet pahasti hälytysrajan alapuolelle.

Pitkäripaisessakin meni aika sujuvasti kun tiesi mitä haki. Eihän tällainen vanha happo mitään miettimisaikaa hyllyn äärellä tarvitse. ;)

Nyt istunkin rauhallisin mielin omalla takapihalla naputtelemassa tätä postausta kuoharilasista sihijuomaa siemaillen.
Huomenna muiden lähtiessä vappumarssille suuntaan minä viettämään aikaa koiramaisissa puuhissa ja toivon, että iltapäiväni on mukava. Ainakin aiemmat tällaiset riennot ovat olleet varsin hauskoja tilaisuuksia. Ja hei, pääsenpähän rapsuttelemaan erinäistä määrää erilaisia koiruuksia ja valitsemaan omasta mielestäni kauneimmat ja parhaimmat. ;)

Hauskaa Wappua kaikille! Ollaan ihmisiksi siellä.

Lopuksi vielä tervetuloa Roz mukaan lukijakuntaani. :)

1 kommentti:

  1. hauskaa Wappua! Normisysteemi Suomessa - ihankuin tulis maailmanloppu, kun on yksi pyhä. Ehkä se on niin perisuom. varautumista pahimpaan. Ei ole ainakaan jääkaappi tyhjä, vaikka mitä kävis!

    VastaaPoista