tiistai 24. huhtikuuta 2012

Ennustus

Taidan käydä vähän hitaalla näinä päivinä. Tämäkin asia olisi ollut ajankohtainen sunnuntai-iltana, heti Idols-lähetyksen jälkeen. Nyt siis toistan itseäni näiden postausten sisällössä, mutta siitä huolimatta menköön.
Nimittäin, nyt ryhdyn ennustajaeukoksi (sen verran vituttaa koko Idols-formaatti).

Ensi viikolla pudotetaan viimeinen kilpailija ennen finaalia. Sanokaa minun sanoneen, että finaaliin etenevät Diandra ja Torsten. Susanna putoaa kuin eno veneestä. 
Ja näin tapahtuu, vaikka teinixit kuulostaisivat kiimaisilta, mouruavilta kollikissoilta. Siis myönnän, että se Didi on musikaalisesti lahjakas ja varmasti tytöllä on valoisa tulevaisuus edessään. Mutta edelleen pitäydyn mielipiteessäni, että Torstenin parhaimmisto kuultiin koelaulussa, piste. Poika voisi tietysti yrittää omalla äidinkielellään på svenska nykäistä jonkun stygen. Kuulosteltaisiin, että kuinka se sujuisi. Nimittäin Diandrakin keräsi meikäläiseltä ensimmäiset varsinaiset pisteet vasta kun lauloi ensimmäisen kerran suomeksi.

Se Susanna ammentaa tunnetta esiintymisiinsä miehestään ja lapsistaan, ja sitähän on teinikuuntelijoiden & -äänestäjien vaikea ymmärtää kun ei ole sitä elettyä elämää vielä niin paljoa. Siksi, valitettavasti, Susannan tie taitaa nousta pystyyn ensi sunnuntaina. Seuraavan Idols-kauden taidan jättää suosiolla katsomatta ja toivonkin, että Voice of Finland -formaatti saa jatkoa tulevaisuudessa.


Lopuksi vielä tervetuloa joukkoon Oma tila ja ajatuksia. Tiedän, että sinulta löytyy mielipide Idolsista. ;)

6 kommenttia:

 1. Kiitos. Olen salaa sun blogia seuraillut jo pitempään, nyt olen ihan julkilukija :)

  Ja se Idols, KYLLÄ löytyy mielipiteitä. Tuomareista Jone löytää aina oikeat sanat eikä äijä ole enää yhtä jyrkkä/julma kuin aiempina kausina. Laura V. ärsyttää, vaikka on todellinen ammattilainen, aina sen pitää tuoda itseään esille jollain vähintään epäsuoralla tavalla. Liimatainen on suorasanainen herkkis, alan vähitellen hyväksymään tapauksen kuvaruutuihini.

  Ja ne sjungaajat sitten. Didi on kyllä hurmaava, parashan se on kirkkaasti näistä kolmesta, mutta AIVAN LIIAN NUORI. Pari (kymment) lisävuotta tekis terää. Torsten on alkanut ärsyttämään joka kerta enemmän ja enemmän, luulin kundin olevan joku huippu koelaulujen perusteella, petyin. Susannan ääni on todella vahva, vähän jollottava tasapaksu, pidättelee itseään. Jos S. vapautuisi vähän, niin olisi näistä kolmesta paras.

  Eli, jos D. tai T. voittaa, niin v...ttaa ja jos S. voittaisi, niin olisin onskuna. Taitaa vaan tosiaan käydä niin, että ei pääse iloitsemaan tänä vuonna näissä karkeloissa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonesta olen samaa mieltä. Asiallista kommenttia ja oikeanlaista kritiikkiä. Laura V:stä en ole pitänyt koskaan. Karmea tyrkky ollut mielestäni aina. Liimataisesta en ole ihan varma, onko hän lintu vai kala. Mutta taitaa ainakin pitää vanhemmista naisista. ;)

   Susannasta unohdinkin tuon sanoa, että jännittää liikaa sitä esiintymistä. Muutoin olisi minun suosikkini, mutta pahasti todellakin pelkään, että huonosti käy. Katsotaan sitten olimmeko oikeassa. :)

   Poista
 2. Multa on mennyt ohi nämä Idolsit ynnä muut jo vuosien ajan. Ei kertakaikkiaan jaksa kiinnostaa ja se muutama kerta, kun olen mainoksissa nähnyt pätkiä tuomareiden replikoinnista, saa minut voimaan huonosti. Voi tsiisös sitä esittämistä ja roolin vetoa. Ikimuistoinen kommentti oli tää 'sä kosketit mua' jo vuosien takaa. Mitä mantraa nyt mahdetaan hokea?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutaman kauden olen huomannut olevani "pihalla", mutta tämä kausi lienee se, josta ei oikein ole saanut otetta.
   Katson näitä ohjelmia, sillä myönnettävähän se on, että jotain tirkistelynhaluahan näillä tyydytetään. ;)

   Yritin oikein miettiä, että onko siellä nyt jotain erityistä hokemaa, mutta en oikein keksinyt. Tai no, se hahmo-sanahan siellä välillä vilahtelee. Koskettaminen häipyi sen punapäisen muijan mukana kun tuomariksi vaihtui toi Voutilaiska... :)

   Poista
 3. "Toi sun kehityskaari on ollut aivan ällistyttävä tän kilpailun aikana."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinähän sen sanoit! Just tossa kirjotin, että ei tullut mieleen. Kyllä, kehityskaari nimenomaan. :D

   Poista