lauantai 14. huhtikuuta 2012

Täyttä höyryä

Kukaan ei arvaa, mitä olen tänään tehnyt. Niinpä. Siivonnut! Siivonnut ihan hullun lailla!
Tai annetaan nyt Siipallekin vähän krediittiä. Se imuroi ja pyyhki alakerran lattiat märällä.
Meikäläinen puolestaan heilui rakkaan höyrypesurin kanssa siellä sun täällä. Lisäksi pyyhin pölyt ja putsasin kaikki vitriinilasit.

Alakerran vessa pääsi paskoistaan eroon seiniä myöten höyrypesurin voimalla. Se, mikä jälleen vitutti alakerran vessassa, oli jonkun "fiksun" arkkitehdin päähänpisto eli se, että alakerran pienessä vessassa EI ole lattiakaivoa. Siis se on ihan perseestä! Jos siellä olisi se lattiakaivo, niin olisipa helppo huuhtaista koirien tassut siellä ja huuhtaista se lattia sen sijaan, että pitää roudata koirat yläkertaan tassupyykille. Usein tällään ulko-oven ulkopuolelle ämpärillisen puhdasta vettä ja pyyhkeen. Koirat käyvät sitten ämpärin ja pyyhkeen kautta ennen kuin pääsevät sisälle.

Mutta kaikesta hiestä ja vitutuksesta huolimatta tuli ihan hyvä mieli kun tuli siivottua. Ja höyrypesurin jäljiltä huushollin märkätilat sekä hellantaukset ovat hohtavan puhtaita. Siinä on ostos, jota en ole katunut hetkeäkään!

Kohta kutsuu sauna ja sen myötä erittäin rento olo. Hyvää lauantai-illan jatkoa! :)2 kommenttia:

 1. No hitsi, olen miettinyt tuota höyrypesurin, (meinasin kirjoittaa höyryveturin!?!) ostoa. Jos se on hyvä, niin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höyryveturikin olis kiva. :D

   No minähän rakastan muutenkin kaikkia teknisiä "vimpaimia", joten tämähän on loistolelu. :)
   En ole tätä ostosta katunut, vaikka siihen piti yli satanen sijoittaakin. Ei tartte kynnet verillä hinkata rutosti kaakelia tai muutakaan. Höyry hoitaa homman kun oppii tekniikan. :)

   Poista