perjantai 27. huhtikuuta 2012

Kulmakunnan kauhu(t)

Tämä tapahtui eilen aamulenkillä koirien kanssa. Tai siis lenkki on väärä sana, aamulla käydään vain "tarveulkoilu", koska emäntä on niin saatanan hidas aamutoimissaan sekä auttamattomasti kaikkea muuta kuin aamuihminen, niin eipä ole aikaa pitkiin ulkoiluihin kun pitää tiettyyn kellonlyömään mennessä olla työpaikalla. ;)

Siispä poikkeuksellisesti olin eilen aamulla yksin PP:n ja Juniorin kanssa ulkona kun Siipalle viuhahti yhtäkkiä työmatkanakki samalle aamulle.
Taustaksi kerrottakoon että Juniori on todellinen narttu sanan kaikissa merkityksissä ja sen pitää korostaa vittumaisuuttaan paukuttamalla päätään joka helvetin vastaantulevalle piskille. Ja oikeasti se pelkää niitä kaikkia muita koiria, mutta se vissiin kuvittelee, että kun tarpeeksi huutaa, niin eivät mokomat huomaa kuinka paljon sitä pelottaa.

Noh, pääsääntöisesti joka aamu meitä tulee vastaan läheisestä taloyhtiöstä mies pienen valkoisen koiran kanssa. Se ei jää yhtään kakkoseksi Juniorille pään aukomisessa ja kohtaamista säestääkin aina raikuva räkytys puolin ja toisin. Mies on myös vähän nössö eikä komenna koiraansa kuten meikäläinen. Haukun alettua yleensä ylimpänä kuuluu meikäläisen napakka "TURPA KIINNI JUNIORI!" -komento.

Mies tuttuun tapaan tuli eilenkin vastaan, mutta koska näki, että minä olin yksin kahden (ISON) koiran kanssa, teki hän yllättävän muuvin. Meni koiransa kanssa, ei ainoastaan kadun toiselle puolen, vaan vielä toisella puolella olevan parkkipaikan perälle. Kuvitteli varmaan, että en pysty pitämään rekkujani aisoissa. :D

Sieltä mies sitten huuteli minulle: "Nämä eivät tosiaankaan yhtään tykkää toisistaan."  Johon minä huikkasin takaisin: "Joo, tämä narttu ei tykkää kenestäkään." Hetken päästä nauroin itsekseni kun tajusin kommenttini varmasti tarkoittavan sekä Junioria että minua itseäni. :D
Sitä en sitten tiedä, mitä se mies ajatteli. Tänä aamuna en häntä nähnyt. ;)

2 kommenttia:

  1. Hahaha, alfanaaras huutaa, luojan tähden paetkaa!!! hahaha

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan! Ja mitä nopeammin pakenette, sitä parempi. ;-P

      Poista