maanantai 2. huhtikuuta 2012

Voi elämän kevät!

Sitä normaalia kevättä ei näköjään täällä näy. Voi vittuikkunaämpäri! X-(
Juu, minä asun juuri siellä, minne satoi se 17 senttiä lunta... Ja mikä helvetti siinä on, että aina kun Siippa lähtee työmatkalle, tulee metri lunta lapioitavaksi auton päältä ja pihalta. Kyllä pisti kuulkaa vihaksi kun aamulla kurkkasin ikkunasta!

Kävin tyrkkäämässä auton töpselin päähän, että urakka vähän helpottuisi. Reilun tunnin ehti pöhötys olla päällä ja kyllähän se hieman helpotti urakkaa, mutta kyllä teki nuoskan lappaminen auton päältä gutaa tuolle kipeälle kyynärpäälleni.
Lienee turha mainita, että koirat olivat jälleen niitä käveleviä lumipalloja aamulenkin jäljiltä. Olin kuvitellut olevani ajoissa töissä tänään, sillä olin varautunut nakkaamaan Siipan lentokentälle jos taksikeskukseen ei pääse läpi. Onneksi pääsi, niin ei tarvinnut rimpuilla heti herättyään. Joka tapauksessa hangessa tarpoessa ja autoa esiin kaivaessa kului niin paljon aikaa, että käytännössä olin myöhemmin töissä kuin normaaliaamuina. Onneksi oli ilmeisesti lomalaisia paljon, kun ei tieliikenteessä ollut mitään ihan järjettömiä ruuhkia.

Viikonloppu meni sutjakkaasti. Sain vihdoin viimeisteltyä (pääteltyä) työkaverille neulomani villasukat ja luovutinkin ne hänelle tänään takatalven kunniaksi. Hän ilahtui kovasti ja se piristi meikäläisenkin päivää.
Uusi käsityökin on jo aloitettu. Koska olen nyt "sukittanut" kaikki ympärilläni, päätin siirtyä vähän isompiin töihin pitkästä aikaa. Aloin neulomaan Novitan lehdestä löytämäni mallin mukaista torkkupeittoa. Vähän palmikkoneuletta ja "kohokuviota", mutta tarpeeksi simppeli, että ei tarvitse laskea koko aikaa silmukoita, joten töllön tuijottaminen onnistuu hyvin siinä ohessa. Niin ja voin luvata, että kyynärpää ei ainakaan tervehdy tällä neulomisella...

Siippa on siis reissussa ja palailee kotiin pääsiäiseksi tai vähän ennen eli sopivasti keskiviikkoiltana niin, että pääsee orjakseni kauppaan tavaroita raahaamaan torstaina. ;)
Tarttis vissiin miettiä, että mitähän sitä syötäis... Niin ja täytyy myös huolehtia punkun riittävyydestä. Muutenhan sitä on koko pääsiäinen pärssiillään jos nestetasapaino horjuu!

 

4 kommenttia:

 1. Siis mikä wattu nyt riivaa? Lunta tulee ovista ja ikkunoista, ja kaikki menee muutenkin ihan päin helwettiä. Siis mulla. No punkkuja onneks riittää:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nimenomaan! Luin jonkun helvetin ennusteen, että pääsiäisenä saada vielä lisää tämän nyt tulleen lisäksi!
   Nyt en kyllä ota syytä niskoilleni. En ole ajatellut mitään keväistä moneen päivään. ;)

   Haistata huilut niille jotka sua kiusaa. Ihan perseestä.
   Hyvä, että punkkua riittää, se tasapainottaa elämää mukavasti. :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Juu, ovat toki, mutta olen jo aistivinani läheisten ajatuksen "TAAS villasukat..." Ja eipä sitä itsekään jaksa koko aikaa sukkaa kutoa, vaikka se onkin nopeaa. Sukka illassa, kaksi parhaassa. :)

   Poista