keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Itsensäpaljastelua

Keväthän on tunnetusti sitä aikaa kun koulujen ja oppilaitosten liepeillä alkaa liikuskella kaikenlaista viheltäjää ja itsensäpaljastelijaa. Omilta lukioajoiltani muistan elävästi sen, että varma toukokuun merkki oli sen yhden trenssiin pukeutuneen hepun ilmestyminen koulumatkan varrelle vilauttelemaan. Mahtoi äijäparkaa harmittaa kun emme alkukauhistuksen jälkeen kiinnittäneet häneen mitään huomiota, vaikka hän auliisti meille avujaan esittelikin paikalla jossa häntä ei voinut olla näkemättä. ;)

Taas eksyin aiheesta. Tarkoitus ei ollut kirjoittaa tuollaisesta paljastelusta. Vaan siitä, minkälaisia omituisuuksia minussa on. Siis sellaisia, jotka minun mielestäni ovat ihan normaaleja juttuja, mutta ulkopuolisesta saattavat näyttää hassuilta. Eikä kyllä tarvitse olla niin ulkopuolinenkaan, Siippakin välillä niille naureskelee. Joten päätinpä tässä vitutuksen hieman laannuttua jakaa muutaman kanssanne.

Haarukan ja veitsen pitää olla aina samaa paria. Siis minä en vaan voi syödä jos haarukka ja veitsi ovat eri paria. Mieluummin vaikka tiskaan veitsen tai haarukan, jotta saan samaa sarjaa olevat aterimet. Tämä pätee myös työpaikan lounasruokalaan, jossa ajoittain taakseni muodostuu jonoa etsiessäni haarukalle oikeanlaista kaveria. ;)

Voileivässä juusto pitää aina olla leikkeleen päällä. Juuston päällä voi ainoastaan olla kurkkua tai tomaattia. Kaikki muu pitää olla juuston alla.

Astianpesukoneen aterinlokerikkoon pitää laittaa aterimet niin, että yhdessä lokosessa on vain yhtä plaatua. Eli haarukat omaansa ja lusikat omaansa. Miksikö? No sitten kun ne ottaa pois koneesta, saa yhdellä kahmaisulla kaikki haarukat kerralla eikä niitä tarvitse lajitella. Säästyy aikaa ja vaivaa.

Kotoa lähtiessä tarkistan ainakin kolme kertaa, että minulla on avaimet mukana. Ja tämä ihan siksi, että joskus muinoin olen yömyöhällä lähtenyt ulkoilemaan koirien kanssa, läimäissyt oven kiinni ja sillä samalla hetkellä tajunnut, että avaimet jäivät. Kiva soitella naapurin ovikelloa, että voisiko tämä soittaa huoltopäivystykseen. Tämä oli aikaa ennen kännyköitä... 


Että siinä muutama vinkiksi hulluudestani. ;)

6 kommenttia:

 1. :D
  Mäkin kerään parhaillaan 'omituisia faktoja' -listaa itsestäni ! Siis noin niin kuin varalta, jos joku joskus sellaisia vaatisi tunnustamaan jossain haasteessa.

  Täytyy kyllä sanoa, että tää on jo liian outo sattuma. Ollaankohan me vauvoina erotetut identtiset kaksoset ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi olla totta! :D
   Kyllä tässä nyt jotain mysteeriä on. Pitäisköhän ruveta kovistelemaan mutsia ja vaatimaan totuutta? ;D

   Mäkin otin "kätköstä" näitä omituisuuksia vähän loiventaakseni tota päivän vitutuspostaustani. Sillä näitähän kyllä riittää jatkossakin! Annostelusta pitää vaan huolehtia ettei kukaan järkyty liikaa. ;)

   Poista
 2. Kaksi ekaa pätee minuunkin! Pakkohan aterimien on olla samaa sarjaa, koska muuten tasapaivo voi häiriintyä. Monet kerrat olen tiskaillut saadakseni syödä aidolla parilla :D Ja kaiken lisäksi syön väärinpäin eli veitsi on vasemmassa kädessä.

  Leipäjärjestyksen kanssa olen tarkempi: juuston päällä ei saa olla mitään. Kaikki kurkut sun muut menevät alle ja juusto pitää koko läjän ihanasti koossa.

  Astianpesukonetta ei ole, mutta silloin kun oli, se oli aina kaaos :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veitsi vasemmassa kädessa vaikka et ole vasuri? Mielenkiintoista. :)

   Sä olet vielä tarkempi siitä, että juusto kruunaa kaiken. :D

   Astianpesukoneen täytön suhteen olen täysin anaali. Siippa saa laittaa astioita koneeseen, mutta ennen kuin se käynnistetään, minä käyn sen läpi ja muutan järjestyksen "oikeaksi". ;D
   Ja kyllä, rakastan astianpesukonettani.

   Poista
 3. Hullujahan te ootte koko porukka. Mutta tunnustan: samanlaisia omituisuuksia on, esim. juuston päälle ei mitään. Mies ei ohjeistuksista huolimatta osaa täyttää konetta. Johtopäätös: olen siis yhtä hullu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me mitään hulluja olla, etkä säkään. Me ollaan vaan Uskomattoman Upeita Naisia, joilla on erityisiä ominaisuuksia. Eiks ni? ;D

   Poista