torstai 5. huhtikuuta 2012

Mustavalkoista

Mikäänhän ei ole mustavalkoista, paitsi minun vaatetukseni.

Jostain syystä vaatekaappiini on valikoitunut erityisesti työpukeutumista silmällä pitäen paljon mustia ja jonkin verran valkoisia vaatteita. Välillä sitten höyrähdän (usein näin keväällä) ja saatan haksahtaa ostamaan jotain värillistä. Kukaan ei varmaan oikeasti usko, että lempivärini on vihreä (sellainen hyvä tummanvihreä ei mikään lime), sillä se harvoin näkyy pukeutumisessani.

Noh, nyt kun kävin shoppailemassa silloin toissapäivänä, niin ostin kolme vihreää T-paitaa ja vain yhden mustan. Lisäksi hommasin vihertävän sävyisen pitkähihaisen T-paidan, joka on hauskasti ikään kuin liukuvärjätty helmasta ja hihoista.

Tänään sitten puin sen vihertävän pitkähihaisen päälleni työvaatteeksi kun arvelin, että kasuaali pukeutuminen on ihan OK, sillä työpaikalla on luultavasti vain kourallinen ihmisiä. 
Aamun aikana useampi käytävällä tapaamani ihminen huomautti, että "ihan outoa nähdä sinut noin värikkäänä kun yleensä olet aina niin mustissa." Enkä edes koe olevani mitenkään "värikäs" tässä paidassa. :D

Työminäni on todellakin jotain muuta kuin kotiminäni. Tietäsivätpä vaan kuinka monta eri bändipaitaa kaapistani löytyy, toki valtaosa niistäkin on pohjaväriltään mustia. ;)

JälkiJuttu:
Kävin ruokatunnilla varmistamassa, että meillä saadaan pääsiäispyhinä lammasta syödäksemme. Samalla löysin niitä kananmuniakin *jee*.
Mutta olihan maailmanlopun meininki tuossa läheisessä hypermarketissa! Siis ihan karseeta! Ihmiset ilmeisesti kuolevat nälkään kun kauppahan on auki seuraavan kerran vasta ylihuomenna. Valitettavasti joudun sukeltamaan sinne hullunmyllyyn vielä uudestaan, mutta koitan ottaa vähäisen mielenrauhani mukaan, jotta en sorru veritöihin. 
May the Force be with me!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti