keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Elämää Wapun jälkeen

Aamulla herätyskellon soidessa oli mielestäni maanantai, joten mikä ihana havainto olikin se, että on keskiviikko. Jihuu!

Eilen vietin valtaosan päivästäni koiramaisessa tapahtumassa, missä olikin oikein mukavaa. Tyhmästä päästäni vain tuppasi kärsimään koko ruumis. Unohdin nimittäin aurinkolasit sekä hatun keittiön pöydälle kun tuli vähän kiire lähtö. Siellä sitten avoimella kentällä auringon paistaessa ja tuulen tuudittaessa ymmärryksen auringon pistävyydestä, meinasi melkein käydä vanhanaikaisesti. Jossain kohdassa olo oli varsin pöpperöinen ja turvauduin ihan jaffan juomiseen saadakseni vähän kuuppaa balanssiin. Minä en siis käytännössä ikinä juo makeita limuja ja vähän joutui kakistelemaan tuon kanssa, että sai sen alas. Oloni kuitenkin koheni ja hoidin velvollisuuteni kunnialla loppuun asti. Ja tulihan naaman lisäksi nyt saatua väriä myös korvalehtiin. Tiedä sitten kuinka hienoa se on...

Kotona Siippa olikin jo valmistellut vappuateriaa ja ryhtyi hetimiten grillin luona heilumaan kun palasin. Omalla pihalla olikin oikein lämmintä, sillä se on aika suojaisa ja jotenkin tuntui, että se tuulikin tyyntyi iltaa kohti.
Nautiskelimme maittavan aterian kera kuoharin ja arvaattekin varmaan, että höyhensaaret kutsuivat mukaansa sen jälkeen. Nukahdin nojatuoliin epämääräiseen asentoon epämääräiseksi ajaksi...

Tänä aamuna meillä mittarissa oli vain puoli astetta lämmintä ulkona. Ja jotain saakelin takatalveahan ne jo "lupailivat". Pitänee harkita yösijan tarjoamista sisätiloista niille istuttamilleni kukkasille jos pakkasille mennään... Tai sitten antaa kuolla ja laitetaan uudet kesemmällä. ;)
Ehkä ei ollut fiksua istutella kesäkukkia näin aikaisin, mutta en vaan voinut itselleni mitään. Pakko oli päästä möyrimään multaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti