perjantai 4. toukokuuta 2012

Nysse alko

Niin just. Helvetin jääkiekon MM-kisat. 
Arvaatte varmaan, että Siippa huutaa sohvalla ohjeita kuin hinaaja ja vielä kuvittelee, että joku kuulee sekä tottelee. Voi vittu. Siis mun mielestä lätkä on ihan okei, mutta sekin on vain urheilua.
Iloisen tästä asiasta tällä kertaa tekee se, että ilmaiskanavilla näkyvät "vain" Suomen pelit. En siis joudu kuuntelemaan ihan kaikkia matseja tyyliin Vinkuintia vastaan Ouakadougou huutamisia ja taktisia neuvoja.

Samaan aikaan toisaalla eli Sheffieldissä Iso-Britanniassa on käynnissä Snookerin MM-kisat. Siinä on hieno laji, ihan aidosti. Vaatii taktista silmää sekä kykyä ajatella peliä pidemmälle eteenpäin. Itse olen joskus yritellyt biljardin (ysipalloa ja kasia) pelaamista ja snookeriakin kokeillut, ja voin kertoa, että ei ole niin helppoa miltä näyttää. Mutta seuraan mielelläni, erityisesti snookeria ja ihailen niitä taitavia miehiä sekä kykyään ajatella peliä pitkälle eteenpäin. 

Siinä teille taas yksi omituisuus meikäläisestä, se tykkää snookerista... ;)

2 kommenttia:

 1. Ite tykkään pelata biljardia (vaikka olen aivan paska siinä) jossain kivassa baarissa samalla hörpiskellen jotain kivaa juomaa ja lörpötellen.

  En kyllä jaksaisi katsella snookersia tmv. telkkarista, mutta onneksi ei tarvi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kivaa se pelailu on ja aika paska mäkin olen kun tulee niin harvakseltaan pelailtua nykyään.
   Snookeria katselen siksi mielelläni kun tiedän kuinka vaikea laji se on. Parhaimmillaan snooker telkkarista katsottuna on yöllä kun oikeasti väsyttää, mutta ei millään malta lopettaa "trillein" seuraamista. Eurosport on mainio väline tähän harrasteeseen. ;)

   Poista