tiistai 8. toukokuuta 2012

Zombeja, odottaa ulkona

Tiedättekö mikä on ehkä ärsyttävintä pienen ihmisen elämässä. Siis tässä omassa miniuniversumissa eli pään sisällä. 
No juuri tuo. Se, että päähän jää soimaan joku biisi eikä edes koko biisi, vaan pienen pieni pätkä kyseisestä kipaleesta. Omassa päässäni on soinut ihan vit todella monta päivää Apulannan Zombeja!-biisi tai oikeamminkin tuo otsikon mukainen pätkä. Aaaarrrggghhhh!! Ja muutaman kerran kun olen ehtinyt sen painaa pois mielestäni, kuulen sen tietysti radiosta koska se on nyt öpaut kaikkien asemien soittolistalla.

Tämä hommahan toimii sitten niin, että mitä lujemmin yrität päästä siitä pään sisäisestä soinnista eroon, sitä tiukemmin se siihen ainoaan toimivaan aivosoluun tarttuu. Perkele.... Taidanpa vääntää levylautaselle soimaan jotain IHAN muuta nyt.

JälkiJuttu:
...Voittamaan ei pysty kaikkia, kun yhden kaataa jostain kaksi laahustaa... 
Eli sori, löytyihän sieltä päästä toinenkin pätkä tätä biisiä kun oikein mietti. Lal-lal-laa, kiitti Toni Wirtanen! >:-(

2 kommenttia:

 1. Minullakin soi tänään päässä zombit. Tuli aamulla Novalta, kun ajelin töihin, niin tietysti sit pitkin aamua se soi ja soi ja soi... MUTTA tuo ei ole vielä paha. Onneksi ei soinut päässä esimerkiksi you raise me uuuuup.... koska sitä mä INHOAN!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, biisinä toi ei ole paha, mutta kun se on soinut päässä X päivää, niin alkaa jo ketuttaa.
   Ja mun päässä alkaa helposti joku biisi pyöriä. Siis sillä tavalla, että ei tarvitse edes kuulla kappaletta, vaan tosiaan vaikka lukee jostain. Toi sun mainitsema jo melkein hyökkäsi... Sain torjuttua, ei nimittäin kuulu meikäläisenkään suosikkeihin. :D

   Poista