keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Naisten vaatteista

Kenellekään ei liene epäselvää se, että elopainoni on lisääntynyt eksponentiaalisesti suhteellisen lyhyessä ajassa.
Tästä on ollut seurauksena se, että vanhat vaatteet mahtuvat ehkä viereeni jos siihenkään. Niinpä on ollut pakko suunnata katseensa "isojen tyttöjen" tai kauniimmin "pluskokojen" vaatteisiin.

Miksei niistäkin vain sanota, että lihaville laardimahoille ja -perseille tarkoitetut rytkyt? Ja luonnollisestihan niistä voi veloittaa enemmän, paljon enemmän, sillä meneehän niihin kangastakin kilometritolkulla enemmän kuin C-mitoituksen kolmekutosen. 
Meikäläisen ongelma on nimenomaan se, että läski kertyy mahaan (näytän varmaan jonkun tietämättömän silmissä olevan tukevasti raskaana), reisiin ja perseeseen. Jos se kertyisi vaikkapa vain tisseihin, niin se olisi mulle ihan okei. ;)

Itse olen aina ollut kovin viehtynyt mustaan väriin pukeutumisessa. Tai jos pitää olla värejä, niin yksivärisiä, kiitos.
Armoitetut muodinluojat ovat kuitenkin päättäneet, että jos sinulla on läskiä, niin annetaan sen näkyä. Kaikki vaatteet "isoille tytöille", jotka ovat jotain muuta kuin T-paitoja tai farkkuja, ovat riemun kirjavia! Siinä on kesämekkoon tai sitä muistuttavaan säkkiin lätkäisty koko väripaletti ja vähän vielä lisääkin jos se vain on mahdollista. Mielellään myös jotain eläinkuosia, sehän näyttää läskin päällä kivalta se seepra- tai pantterikuvio.

Onkohan jossain tehty joku nollatutkimus, jonka mukaan isot tytöt tykkäävät värikkäistä, kirjavista ja kuvioiduista vaatteista? 


Hei, olen läski, mutta en halua pukeutumisellani korostaa läskiyttäni ja kerätä katseita olemalla porukan väriläiskä vain sen takia, että ei ole muuta saatavilla jos ei halua pukeutua college-verkkariin.

Masennuin sen verran kesävaatteita etsiessäni viikonloppuna, että aloin vakavasti harkita pikaista laihdutusta, jotta mahtuisin vanhoihin ja omalta tuntuviin kesävaatteisiini.
Että onkos kellään hyviä pikadieettivinkkejä? Sellaisia, joilla laihtuu kolme vaatekokoa neljässä päivässä...

8 kommenttia:

 1. I feel you sis! Painiskelen saman ongelman kanssa. Nyt kun on vielä kaiken maailman valmistujaisia niin pitäisi keksiä jotain muutakin vaatetta kun farkut ja huppari...*huok*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei tartte mitään valmistujaisrytkyjä etsiä! Se nyt tästä vielä puuttuisi... Tai, yhdet rippijuhlat on kuukauden päästä, joten jotain tarttee keksiä. Onneksi kyseessä on bileet, joissa meikäläinen voi olla hiljaa takarivissä. ;)

   Poista
 2. NYT mä NAUROIN !! :D

  Mut kyllä mä sympatiseeraankin. Olen katos itse ihan samassa tilanteessa ja kans miettinyt, että mikä se mallien tappodieetti oli, jossa laihtuu ihan sikana, kun aineenvaihdunta on koko ajan ihan täysillä. Ei oo paljon apua, jos joka aamu joutuu aloittamaan laihdutuksen alusta, kun illalla on vetänyt kaksin käsin mämmiä lärviin. Onneksi lihavat on kuitenkin lepposia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että nauratti! (kyllä muakin vähän naurattaa, oikeasti ;D )

   Pitäisköhän kuitenkin kokeilla jotain valkoviinidiettiä. Tai näin parsa-aikaan parsaa JA valkkaria.

   Ja tiedä siitä leppoisuudestakaan, mutta sehän voi olla, että olisin ihan leppoisa muuten, mutta läski puristaa aivoa liikaa. ;)

   Poista
 3. Juustohöylällä vetelet vaan ylimääräiset siivut pois ja johan taas mahtuu! ;D

  Minäkin suosin hillittyjä värejä (esim. mustaa). Jotain kuviota saa olla, kunhan ei ole liikaa. Ja mielellään kaksi väriä maksimissaan yhdessä vaatteessa. Ellei ole tosi hentoinen pastellisävyinen rätti. Sellaset kirjavat rievut, joihin on tungettu koko väripaletti, näyttävät mielestäni jotenkin mielisairailta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, juustohöylä! Tai tarttis varmaankin olla ihan lihakirves... Tai jos kietoutuisi tuorekelmuun ja menisi saunaan istumaan. :)

   Mielisairas kuvaa hyvin sitä, millainen olo tulee niistä ripukirjavista läiskärevaatteista. Kyllä, maksimi kaksi väriä per vaate on hyvä ohje.

   Poista
 4. Sorruin häihini laittamaan "aavistuksen" liian tiukan hääpuvun à la Laura Asheley alle korsetin. Koko päivän hengästytti ja pyörrytti, kuristava tunne tuntui vielä useita päiviä jälkeen päin. Joten: älä laita ainakaan korsettia.

  Ja tosi on, että värikkäät kirjavat vaatteet saavat pään jos mahdollista, niin vielä enemmän sekaisin kuin normisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei korsettia. Se läski vain tursuaa alapuolelta sitten pois. ;)
   Minulla onneksi hääpuku oli tehty mittojen mukaan ja olin toki hoikemmassa kunnossakin tuolloin. :)

   Mutta mistä tosiaan on moinen kuvitelma peräisin, että isot tytöt tykkäävät kirjavista vaatteista? Siitäkö, että ostavat niitä kun muita ei ole tarjolla...

   Poista