maanantai 28. toukokuuta 2012

Kotona taas

täällä villissä maassa, missä hirvet ja gasellit käy... Vai mitenkäs se joku ikivanha biisi menikään. :D

No niin, lauantai-iltana palauduttiin, sunnuntaina purettiin tavaroita, haettiin koirat hoidosta, pyykättiin. Ja illalla ihmeteltiin, että mihinkäs se loma katosi kun huomenna pitää mennä töihin...

Tänään sitten arki iski päin näköä kuin märkä sukka. Siis ihan kam-mot-ta-va työpäivä! Reseptinä viikon lukemattomat sähköpostit, kollegan tuuraus (vaihto lennossa), epätoivoiset yritykset päästä kärryille omista ja kollegan asioista sekä siihen pisteeksi i:n päälle vip-vierailijoita. Huaaahhhh! Jos olisi punkkua, ottaisin lasillisen tai kaksi, mutta ei ole! Mikä synti ja häpeä, joku on juonut punkut pois... Ja olin niin myöhään töissä, että piti singahtaa suoraan kotiin rekkuja ulkoiluttamaan käymättä kaupan kautta. Arvatkaa jaksoinko enää lähteä kauppaan kun kerran perseelleni lösähdin tähän omaan laiskanlinnaani. Juu, en jaksanut. Menen huomenna. Pakko mennä jos haluan syödä jotain. Siippa nääs singahti työmatkalle heti tänään, joten palvelu huushollissa on varsin huonoa tällä erää.

Vajaassa viikossa täällä oli röyhähtänyt lehdet puihin ja nurmikkokin oli ottanut kunnon kasvuspurtin. Myös siitepöly oli majoittunut tukevasti pihapiiriin. Suihkuttelinkin puutarhalehtkulla terassin kalusteineen eilen hillitäkseni vähän tuota keltaista pölinää.
Onneksi olin myös älynnyt pyytää naapuria kastelemaan pihan ruukkukukkia, sillä muutoin olisi kyllä kuolo varmaankin ne korjannut. Sen verran nuupahtaneet olivat parvekkeen orvokit laatikoissaan, vaikka olin todella runsaalla kädellä kastellut ne ennen lähtöä.
Seuraavalle lomareissulle pitää kehitellä varmaankin joku "kestokastelu", sillä naapurustosta taitavat kaikki potentiaaliset kastelijat olla samaan aikaan lomalla kuin me.

Taidanpa kirjoittaa "lomalokin" ihan omaan postaukseensa, etteivät mene puurot ja vellit sekaisin. Niin ja Tsompihan paiskasi jollain haasteellakin! Juuh, siihenkin paneudun lähipäivinä. Minullahan on ihan hirveä määrä erinäisiä blogipostauksiakin lukematta viikon ajalta! :)

4 kommenttia:

 1. Tervetuloa kotiin !

  Mäkin suihkuttelin puutarhaletkulla meidän terassikalusteet lauantaina ! Ja eilen öljysin ne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos. :)

   Mä olin ihan järkyttynyt siitä siitepölyn määrästä! Että ihan kiva oli olla maailmalla, jossa kevät oli jo pidemmällä eikä tarvinnut kuolla allergiaoireisiin.
   Viikossa oli ampiainenkin aloittanut pesänteon terassin rappusen alle. Että samalla meni sekin siinä puutarhaletkulla söhiessä.

   Öljytä pitää sekä kalusteet kunhan joku muistaa ostaa sitä öljyä... *köh* Terassisuojaa kyllä on, ihan kaksi purkkia. ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos. Kiva oli palata. :)
   Välillä pitää olla poissa, että muistaa taas arvostaa kotiaan.

   Poista