maanantai 28. toukokuuta 2012

Mä olen versatiili!

Sain Tsompilta haasteen ja todella hienon plakaatin! Kiitos paljon Tsompi!
 
Ohjeina on:

1. Nimeä 15 bloggaajaa


2. Kerro heille tunnustuksestasi


3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi


4. Kiitä bloggaajaa jolta sait tunnustuksen


5. Lisää The Versatile Blogger Awardin kuva postaukseesi

1. Viistoista... Hei, ihan totta kaverit! Koska olen muka pystynyt nimeämään 15 bloggaajaa? Sitä paitsi tämä plaketti haasteinen on kiertänyt minun tuntemani blogistanian jo X kertaa. Että tylyllä linjalla taas: poimii ken haluaa ja tuntee tarvetta faktojen jakoon. ;)

2. Kerro... Joo, tämä on helppo. Hei, täällä on, tulkaa hakemaaaannnn! 

3. Satunnaisia faktoja. Juu, nämä ovat ihan siinä järjestyksessä kuin sattuvat mieleen tulemaan. Joku saattaa olla vanha tuttukin, mutta koska pääni on laho enkä jaksa tarkistaa vanhoja postauksiani, niin menköön. Pahoitteluni etukäteen.
Eli tästä lähtee:

* Ulkomailla kiinnitän matkakohteessa aina huomiota kyseisen maan vessa- ja kylpyhuonekulttuuriin. Tai siis siihen, että Suomessa on miltei jokaisessa vesiklosetissa tarjolla alapesusuihku, laadukasta vessapaperia, kosteutta hylkivä lattiamateriaali jne. Maailmalla se ei ole mitenkään itsestään selvää. "Hienommissa" paikoissa saattaa olla sellainen bidé-allas, mutta se nyt on aika mieto versio meikäläisten intiimisuihkusta. Tästä aiheesta voisin kirjoittaa ihan oman postauksenkin. Laitetaanpa korvan taakse. ;)

* Pidän matkustelusta ja vieraisiin kulttuureihin tutustumisesta, mutta pelkään lentämistä. Hieman ristiriitaista, tiedän. Toki kun matkoja on kertynyt "vyön alle" enemmänkin, on lentämiseenkin tottunut, mutta ei se koskaan mikään miellyttävä kokemus ole. En voisi kuvitella lentäväni valtameren yli... Onneksi olen aika Eurooppa-orientoitunut matkustaja.


* Nuorena en osannut kuvitellakaan, että muuttaisin toiseen maahan. Nykyään suorastaan haluan sitä, mutta koska se on mahdollista, sitä en tiedä.


* En ole koskaan potenut vauvakuumetta enkä mitenkään erityisesti pidä lapsista, mutta iloitsen aina vilpittömästi kun joku saa toivomaansa perheenlisäystä. Tulen myös pääsääntöisesti hyvin juttuun lasten kanssa. Niin ja minä ryhdyn aina kaikille halukkaille "villasukkatädiksi" eli kudon sukkia, kaulaliinoja jne. ihan omaksi ilokseni pikku pilteille kun vaan joku älyää pyytää.


* En ole siivousintoilija (kuten tiedätte), mutta tavaroilla on omat paikkansa ja ärsyynnyn jos jotain käytetään eikä sitä laiteta takaisin omalle paikalleen. Vaikka se paikka minun mielestäni olisi sitten keskellä keittiön pöytää. ;)


* Minulle tulee tippa linssiin todella helposti. Itken ilosta ja surusta. Liikutun helposti ihan vaikka jonkun TV-ohjelman äärellä, siis ihan saippuasarjakin riittää joskus tai joku dokumentti. Isäni hautajaisissa en itkenyt kyyneltäkään. Olin aivan turta. Itku tuli ennen ja jälkeen.


* Pidän työstäni ja työpaikastani, vaikka usein välillä valitankin siitä, kuinka paskaa kaikki on. Tämä työsuhde on tähänastisistani pisin, mikä osaltaan kertoo paikan sopivuudesta. Minulla on myös ihan maailman mahtavin työpari, joka on alusta asti tuntunut melkein omalta siskolta. :)


Siinä teille faktaa epämääräisessä järjestyksesä eikä varmaan mitään kovin tolkullisiakaan. Mitäs sitten piti tehdä...


4. Kiitä bl... Joo, alussa jo kiitin, mutta kerta kiellon päälle. Iso kiitos Tsompi! Tämä oli oikein mukava iltapuhde. :)


5. Kuva tulikin jo lisättyä tuonne kärkeen. Askartelen sen sitten vielä sivupalkkiini, koska olen aina tavattoman ylpeä ja iloinen minulle myönnetyistä prenikoista.
 

2 kommenttia:

 1. Tuosta matkustelusta. Sama vika rahikaisella. Nykyään pelkäisin lentää jo toisen korvanikin takia, joka ei kestä painetta. Mutta ulkomaiden vessoista. Aina pitää olla mukana omat kosteus- mitkä saniteettipyyhkeet nää nyt oli. Ja onpas harvinaista, että joku kertoo tykkäävänsä työstään. Luulen, että muitakin on, mutteivät uskalla kertoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sehän on ihan kamalaa jos tykkää työstään! :D
   Pitäisi vaan nurista ja nurkua sekä valittaa. Mutta jos se oma duuni on niin kamalaa, niin yllättävästi jengi moisissa "paskapaikoissa" sitten roikkuu. Miksi eivät vaihda vaikka alaa kokonaan? Ovatkohan ne vähän tyhmiä vai... ;)

   Poista