tiistai 28. helmikuuta 2012

Ulos tunnelista!

Joo, meillä toimii netti!
Töistä kun tultiin kotiin, niin yksi vilkaisu ADSL-modeemiin kertoi ilouutisen! Me olemme jälleen sivistyksen parissa ja netti toimii. :)
En olisi uskonut, että ilahdun moisesta niin paljon. Siis ilahduin jo siitä kun näin sen kärähtäneen kaapin tilalla uuden ja kiiltävän lootan tuolla tien poskessa. Pienen ihmisen pienet ilot. ;)

Vastapainona onkin sitten se vitutus tuosta noin 20 sentin uudesta lumikerroksesta. Ei saatana voi olla totta! Nythän pitäis olla jo kevät tulossa. *huoh*

No, ilo netistä ja siitä, että uusi autokin on jo tuloillaan, voittavat vitutuksen. Joo, tiedän, se on ihme, joten kannattaa vetää ISO ruksi seinään. ;)

Nyt ryhdyn miettimään, että mitäs kaikkea minun pitikään kirjoitella...

2 kommenttia:

 1. Jee, tervetuloa takas! Se on kyllä kumma , että tähän tekniikkaan jää näin koukkuun, vaikka lapsena ei ollu kun lankapuhelin.
  Oltiin Miehen kanssa reissussa ihan hukassa, ennen ku honattiin, et hotellissa on ilmanen langaton :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nimenomaan. Tai ehkä juuri siksi se niin koukuttaakin kun ei lapsena ollut moista tiedon valtaväylää koko ajan tarjolla.
   Mä jo luulin vieroittautuneeni moisesta nettiaddiktiosta kerran eli silloin kun viimeksi vaihdoin työpaikkaa ja poistuin nörttimaailmasta "tavisten" pariin. Vaan ehkä tämäkin kulkee sykleissä. Mutta kivaa täällä blogistaniassa on, sitä ei käy kiistäminen. ;)

   Poista