torstai 16. helmikuuta 2012

Myrsky ja mylväys!

Myrsky oli toissapäivänä ja mylväys pääsi nyt.
Vilkaisin ikkunasta ulos ja voi saatana! Taas sataa lunta!! Kyllähän aamutöllössä jokainen meteorologi vuorollaan kertoi, että lunta tulee lähipäivinä niin maan perkeleesti, jotta!

Minne saa valittaa? Siis palauttaa ainakin puolet tosta lumimäärästä?
Kohta ollaan taas siinä pisteessä, että taloyhtiön johto "viisaudessaan" häröilee ja hätäilee lumepudotustyypit paikalle niin, että et ehdi kissaa sanoa kun ovat jo käyneet sen saatanallisen määrän kippaamassa takapihalle ja samalla on sitten taas (kolmatta talvea peräkkäin) hajonnut jotain kun ei ole varoitettu etukäteen. Vittu.
Muistaakseni viime yhtiökokouksessa sanoin, että jos joku hönkäisee sanan lumenpudotus tänä talvena, niin huolehdin henkilökohtaisesti siitä, että ei sen jälkeen höngi enää mitään. Katsotaan uskoivatko tai muistavatko. ;)

Toissapäivänä oli tosiaan ihan mielenkiintoinen keli taas... Joudun pinnistelemään työpaikalle iltaseitsemään asti ja olihan pöperrys poikineen kun kurvailin kotia kohti. Auto tuntui välillä siltä, että sillä oli oma tahto kun se liiraili sen lumipöpperön päällä. Ja se tahto olisi halunnut viedä ojan pohjalle tai penkkaan kun kyytiä ryyditti välillä puuskittainen sivutuuli, joka meikäläisen koirankuljetuskoppiin ottaa ihan mukavasti.
Kotiin kuitenkin selvisin ehjin nahoin ja loppuponnistus oli rämpiä parkkipaikalta kaiken sen kinostuneen lumen läpi omalle ovelle.

Niin ja se taannoinen operaationi tukka pois aiheutti nyt jo sen, että varasin ensi viikolle ajan kampaajaltani. Eli päässäni on vain kakkaa, koska kuona-aine (= tukka) kasvaa kohisemalla. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti