perjantai 17. helmikuuta 2012

Autokauppoja

Ihmeiden aika ei todellakaan ole ohi!

Siippahan taannoin suivaantui siitä pienestä korvauksesta, jonka Myyntimies Huikkanen lupasi saksalaisinssinöörin suunnittelemasta vanhasta pirssistä vaihdossa uuteen. Hän sitten reippaana poikana pisti auton myyntiin intternetin ihmeelliseen maailmaan, niin kuin autotalli.comiin ja mitä näitä nyt on.
Minä tietysti kannustavana vaimona hyväntahtoisesti hymyilin ja kehotin sitten olemaan odottamatta liikoja.

Meni viikko ja hiljaista oli.
Sitten tuli joku epämääräinen sähköpostitiedustelu, jonka perusteella auton olisi halunnut ostaa Norsunluurannikolla työkomennuksella oleva tyyppi. Juu, ei ollut yhtään epäilyttävää, ei.

Kului toista viikkoa ja sitten tulikin jo joku melko järkevän oloinen sähköpostitiedustelu osoitteesta, joka todella voisi olla ihan suomalaisen ihmisen. Ei kuitenkaan soittanut, joten uskalsin epäillä, että näinköhän oli ihan tosissaan. Pyysi lisää kuvia. Arvelinkin ihan ääneen, että olisi kuvien perusteella evaluoinut josko olisi kannattanut lähteä ryöstöretkelle. ;)

Mutta sitten tuli puhelinsoitto! Oli kesken työpäivän ja kesken Siipan kokouksen soittanut. Mies. Oli vaimolleen autoa ostamassa ja kyseinen merkki ja malli oli entuudestaan tuttu ja mieluisa. Että sopisiko tulla koeajamaan?
Siippa oli ihan täpinöissään ja taisi sitä raukkaa vähän jännittääkin. Tuonne se lähti vastaanottamaan koeajajia. Pidetään peukkuja, että mieltyvät ja kaupat syntyvät. Siitä tulisi hyvä mieli ainakin minulle ja varmaan Siipallekin sekä toivottavasti ostajallekin.  :)

2 kommenttia:

 1. No peukut pydessä! Autokaupat on aina vähän vaikeita. Mekin nyt sitten kumminkin uutta koslaa katellaan. halpaa. (Siis tarkoittanee ongelmia.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, autokauppa on ihmeellinen asia. Siinä häviää aina.
   Mutta koeajaneet lupasivat auton ostaa, vaikka kaikki viatkin Siippa kertoi. Ensi viikolla varmaan sitten on kaupantekijäiset ja huushollin kakkosauto pääsee hetkeksi ykkösautoksi kunnes se uusi tulee. :D
   Onnea teillekin auton etsintään. Toivotaan, että joku helmi löytyy ja on vähemmän ongelmia.

   Poista