sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Ärsyttävää potenssiin sata

Luulitte arvanneenne, mikä nyt ärsyttää, mutta taisi mennä pieleen, vai...? ;)

Siis muistatte varmaan kuinka paljon yleensä vihaan mainoksia. Useinmiten katselen haluamani ohjelmat digiboxin tallenteilta, jolloin voin kelata mainosten ohi. Harvassa ovat hyvät, siis oikeasti hyvät ja hauskat mainokset. Tällä hetkellä niitä ovat DNA:n 80-lukuhenkiset mainokset, ne joissa on faksi ja C-kasetti. Ja edelleen jaksan nauraa saman putiikin sille "Rauhaa maan päälle" -mainokselle. :D

Mutta nyt on mainosmiesten joukko onnistunut tekemään sen TV-mainoksen, joka saa minut välittömästi kääntämään kanavaa. Siis suorastaan paniikinomaisesti hapuilen kaukosäädintä kun tämän pätkän ensi tahdit kajahtavat. Ja sen kyseenalaisen kunnian on taholtani saanut Taffel sipsien viimeisin jollotusmainos, se missä Hölläil-LÄÄÄÄÄÄNNNNNN!!!!! Vittu sentään!
Jos olette missanneet moisen ihanuuden, niin voitte käydä katsomassa sen täällä. Mutta muistakaa, että menette tuonne ihan omalla vastuullanne. Varoituksena kuitenkin sanon, että siinä saattaa pieni ja viaton ihminen sokeutua ja kuuroutua kertaheitolla...

Ihan oikeasti, myydäänkö tuolla muka enemmän sipsejä? Minä ainakin ostan vielä vähemmän kuin ennen. Ja mitä se mainosmaakari on ajatellut esittäessään tällaisen idean? Ja mitä se Taffelin porukka on ajatellut kun ovat moiseen suostuneet? Siis taitavat olla todella epätoivoisia, kaikki. Tyhmähän ei tosiaan ole se joka pyytää (mainosmaakari), vaan se joka maksaa (Taffelin väki). Ja jos sipsien hinta nousee moisen spotin takia, niin persnettoa taitaa tulla. En oikein jaksa nähdä suurta ryntäystä sipsipussihyllylle moisen mainoksen innoittamana.

Okei, myönnän, että ärsyttää toi lumisadekin ihan saatanasti. Kyllä ihan todella riittäisi jo. Eilen kaivoin takapihalle Peräkammarin Pojan kanssa polun portille auki ja nyt näyttää siltä kuin en olisi mitään tehnytkään. PP oli kyllä hyvä työnjohtaja. Seurasi tiukasti kannoillani ja kun pääsin polun päähän asti, kääntyi se kannoillaan ja paineli ovelle tahtoen sisään. ;) 
Hirveetä paarustamista oli aamulenkillä käyntikin kun eihän täällä periferiassa kukaan käy auraamassa (paitsi äsken kävi huoltoyhtiö pihassa eli ihmeiden aika ei todellakaan ole ohi). Tosin luin eilisestä lehdestä (en muista mikä lehti oli), että ihan niinkin hienossa kaupunginosassa kuin Etelä-Haaga jätetään auraamatta kaupungin toimesta. Joten onko se sitten ihme, että täällä naapurikaupungissa reuna-alueillakin lumihuolto hieman ontuu.

Minulla oli vakaa aikomus mennä shoppailemaan jotain perunasäkin tapaista pukimikseni kun ei mikään enää mahdu päälle tai jos mahtuu, niin näyttää kamalalta. En sitten lähtenyt, vaikka olisinkin Siipalta saanut kyydin tuonne itäiseen kauppakeskukseen kun hän lähti harrastamaan. Ihan suosiolla jäin kotiin eikä yhtään kaduta. Ehtiihän niitä rumia vaatteita myöhemminkin sitten ostaa...

3 kommenttia:

 1. no ne mainosmiehet saivat just sen mitä halusivat - mainostit ihan omalla blogilla:) Haa haa niin se on suunniteltu, mitä ärsyttävämpi sitä tehokkaampi. Joo en silti kyl osta. Muuten, tykkään siitä pojasta niissä DNA-mainoksissa, laaman henki:)) Olenkohan pervo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nimenomaan, mutta pakkohan mun on jossain saada puhista, nillittää ja tilittää kaikesta mikä vituttaa! Menköön sitten täällä kaikkien tietoisuuteen. ;)
   Eikä kyllä tainnut olla ensimmäinen kerta kun jotain mainosta "puffasin".

   Vähän pervo pitää olla, aina. ;-P

   Poista
 2. haaste sulle mun pervoblögillä:))

  VastaaPoista