torstai 23. helmikuuta 2012

Haasteellinen tunnustus

Tsompi paiskasi tunnustuksella, johon liittyy haaste.

Tunnustuksen saajan on...

* kerrottava linkin kera keneltä tunnustuksen / haasteen sai
* paljastettava seitsemän faktaa itsestään
* laitettava tunnustus eteenpäin 15 blogiin
Nonnii... Siis tuo seitsemän faktaahan irtoaa aika helposti. Jäin pohtimaan, että pitääköhän niitä perustella vai ei... Päätin, että perustelen sen verran kuin siltä tuntuu. ;)
Mutta että 15 blogiin eteenpäin! Ei taida onnistua meikäläiseltä. Eihän lukuluettelossani edes ole niin montaa blogia ja niistäkin suurin osa on jo saanut tämän tunnustuksen/haasteen. Joten katsoaan kuinka monta haastettavaa keksin "paljastusteni" lopuksi.

Faktat

1. Olen sohvaperuna. 
Siis suomeksi sanottuna laiska. Työpäivän jälkeen en koe mitään intohimoja puunata kyökkiä ja huushollia kynnet verillä. Tiskikoneen voin napsauttaa päälle sekä pyykkikoneen ja asettua laiskanlinnaani tuijottelemaan telkkaria. Enkä todellakaan koe huonoa omaatuntoa moisesta.

2. Taidan olla enemmän "jätkä" kuin lady.
Olen aina ollut kiinnostunut siitä, mitä auton konepellin alla piilee. Osaan itse tankata auton, tarkistaa öljyt, vaihtaa sulakkeet ja lisätä pissapoikaan nestettä, ja teenkin nämä asiat ihan mielelläni. Olen myöskin halunnut aina ymmärtää erilaisten laitteiden tekniikkaa ja toimintaa. Ja jos joku laite, vaikka radio, lakkaa toimimasta, tunnen miltei pakonomaista tarvetta purkaa se osiin.
En myöskään ymmärrä naisia, jotka heittäytyvät täysin avuttomiksi jonkin "miehisen" homman äärellä. Olen varma, että osaisivat jos vain haluaisivat. Eivät naisten aivot nyt niin paljon eroa miesten vastaavista.
3. Olen asunut suurimman osan aikuisiästäni yksin ja omillani.
Tämä ehkä osaltaan selittää hieman edellistä kohtaa. On ollut niin sanotusti pakko opetella tekemään kaikki hommat itse katsomatta siihen, onko se "miesten työ" vai ei. Miesystävät ovat minulle olleet ihan jotain muuta tarkoitusta varten olemassa kuin kodin pikku vikojen ja puutteiden korjaamiseen. ;)
4. En muista, koska olisin viimeksi lukenut jonkun kirjan kannesta kanteen.
Työelämä on hektistä ja kuluttavaa. Vapaa-ajallani luen sitten mieluummin jonkun lehtiartikkelin tai hyviä blogikirjoituksia kuin ryhdyn kirjanlukuun, sillä minä kun kirjan aloitan, en pysty sitä hevin lopettamaan. Ja koska olen arki-iltaisin todella väsynyt, ehdin sänkyyn kaaduttuani nukahtaa ennen kuin ehdin edes ajatella kirjan lukemista. Hereillä vietetty vapaa-aika tulee kyllä käytettyä muutenkin.
5. Ennen Siipan tapaamista en ollut edes harkinnut avioliittoa.
Olihan noita, suhteita ja sutinaa, ihan yhdessä asumistakin, mutta en koskaan aiempiin suhtautunut samalla "vakavuudella". Mikä on myös hassua, sillä ulkoisesti Siippa tuskin vastaa sitä "unelmien prinssiä", jonka ulkoisia ominaisuuksia on tullut lueteltua kaveriporukalla lasin ääressä. Hyvän ja rakastavan miehen sain ja voin väittää, että en myöskään ketään aiempaa "kandidaattia" ole rakastanut samalla tavoin kuin Siippaa. Jos meille tulisi ero, en tiedä mihin joutuisin...
6. En ole Facebookissa enkä Twitterissä. 
Enkä mene. Tämä mielipiteeni on varmaankin tullut selväksi jo aiemmin.
7. Olen totuuden torvi
Diplomatiataitoni ovat välillä hukassa. Erityisesti sellaisissa tilanteissa, joissa jotakuta kohdellaan epäoikeudenmukaisesti.
Tämäkin on hieman hassua, sillä alle kolmekymppisenä olisin luultavasti kuollut tai yrittänyt painua maan rakoon, jos olisin tullut täräyttäneeksi jotain sellaisia suoruuksia, joita nykyään pudottelen tuosta vaan. Eli toisin sanoen, olen löytänyt oman ääneni vasta aikuisella iällä enkä ole sen jälkeen pelännyt käyttää sitä. :)

Haaste puolestaan lähtee näille valikoiduille blogeille (2 on uusi 15, eikö?):

Ajatusmurusia
Blogi joka saa minut usein hieman surulliseksi sitä lukiessani, mutta on kirjoitettu tavalla, joka herättää minussa voimakkaan myötäelämisen tunteen.

Nollavaimon paluu
Nollis on varmaan saanut tämän tunnustuksen jo aiempaan blogiinsa, mutta koska nyt on uusi elämä, niin heitetään uudella plakaatillakin. Nainen minun makuuni! Do I need to say more? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti