keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Hamekangasta hakemassa?

Kaikkihan tietävät, että karkauspäivänä naiset saavat kosia. Ja jos tulee rukkaset, niin pitää saada hamekangas. Siis niiden rukkasten sijaan. No, ovelimmat akat tietysti kosaisevat jotain varmaa kieltäytyjää kerran neljässä vuodessa. Karkauspäivänä. Vaan saakohan nykyaikana ihan hameen tai hamerahat sen kankaan sijaan?

Itse kuulun siihen rouvasäätyyn, jota on mies kunniallisesti kosaissut ilman että on tarvinnut suuremmin vihjailla, joten kokemusta ei ole hamekankaan hankkimisesta näillä keinoin. Vihjeeksi on tainnut riittää se yhteisesti ostettu asunto... ;)

Töissä alkuviikosta vähän kieli poskessa vihjailin jollain tauolla erinäisillekin poikamiehille, että kannattaa pitää matalaa profiilia tänään jos ei halua joutumaan epämieluisaan avioliittoaikeeseen (elikkäs kihloihin) tai sitten sitä hamekangasta ostelemaan. Ilmeet vaihtelivat hämmästyneestä kauhunsekaisiin.
Taisivat kaikki poikaraukat (juu, voisin olla niiden äiti, ainakin useimpien) luulla, että tarkoitin kosijaosapuolella itseäni! Ei nimittäin näkynyt ensimmäistäkään niistä pelottelemistani hepuista tänään. Tai siis yksi, mutta se raukkaparka ei tainnut olla paikalla kun pelottelin. Vai olisko se halunnut, että olisin kosaissut kun kerran tuli notkumaan työhuoneen ovelle...? ;-P

Näin sitä hankitaan hullun maine työyhteisössä. Helppoa kuin heinän teko! :D

  

2 kommenttia:

  1. haahaaahaa! Voi parkoja, myös sitä, joka ehkä turhaan notkuu ja vilkuilee kaihoisasti:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tyypit ryömivät koloistaan sitten torstaina, joten epäilen vahvasti, että ottivat vitsailuni tosissaan. Rassukat, niillä on vielä paljon oppimista, minusta. ;D

      Poista