lauantai 11. helmikuuta 2012

Korkattu on!

Nimittäin tämän talven hiihtokausi... Joo-o. Olishan se hienoa kehua että suksi suorastaan lensi ladulla ja kakskyt kilsaa ei ollut mitään. Vitut, hyvä jos kolme kilsaa jaksoin ja tähän sisältyivät sivakointi kotiovelta urheilupuistoon ja takaisin.

Jumalauta, että on ämmällä huono kunto! Hiihtelin yhden noin kahdeksankymppisen mamman perässä ja tuumasin, että siinä oli meikäläiselle sopiva vauhti. ;)
Sivakoin tasamaalla kun arvelin että ei perse kestä mitään nousuja laskuista puhumattakaan. Siellä sitten joku hyvin pienen egon omaava miespuolinen eegoni suihki ohitseni "kiitolaukkaa" ja jäi vielä siihen eteeni persettään heiluttamaan ikäänkuin tyrkyttäen itseään. Vittu, en ois sitä huolinu vaikka olis ollu viimeinen mies maailmassa!

Saapa nähdä oliko vuoden ensimmäinen ja viimeinen hiihtoreissu vai nou... Huomenna ajattelin mennä nöyryyttämään itseäni luistelukentälle. 

Siippa on ihan intopiukkana niinkuin aina näistä talviurheilusta, mutta eipä senkään kunto tainnut ihan huipussaan olla kun sekin valitteli ettei pysty eikä kykene. ;-P

Viikon hiljaisuus on johtunut ihan jumalattomasta työkiireestä ja sen aiheuttamasta iltakoomasta niin, että en ole edes kyennyt lukemaan normilukemistoani, ja sen myötä on siis jäänyt myös kommentoimatta monta juttua. Koitan parantaa tapani ja huomenissa lueskella kiken mistä olen jäänyt jälkeen.

Nyt mä meen saatana syömään raclettea niin että napa rutkuu ja koitan unohtaa tämän päivän nöyryytyksen.

4 kommenttia:

 1. Sillä lailla! :) Ihan ilman dopingiako lähdit ladulle? Varo vaan, huomenna olet jo ylikunnossa, ja ajat muut kumoon luistinradalla. Ei vaa, hieno juttu. Siellä saa ainakin punaiset posket, jos kompuroi niin ehkä tuplat punaiset posket:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ihan luomuna menin. Jätein kuitenkin luistelunöyryytyksen toiseen kertaan, mutta se on ihan oma juttunsa sitten. ;)

   Poista
 2. He-heiii... Tuplasti enemmän kuitenkin kuin mä. Joo, kyllä susta vielä hiihtäjä tulee. Pitäisköhän haastaa sut viivalle...? Markka vetoa, että päästäis lehteen huonoina esimerkkeinä liikuntaa harrastamattomille nuorille. "Katsokaa itse, tällaisia teistä tulee, jos ette liiku !" Mitäs sanot ?

  HAH ! Vahvistussanana on 'nodupt' eli no doubt ! Vittu, meitä valvoo joku ihan saletisti ! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että jos meistä tehtäisiin varoittava esimerkki, niin KAIKKI teinit rynnisivät kilpaa harrastamaan ihan mitä tahansa liikuntaa. ;D

   Joo, muakin naurattaa aina noi vahvistussanat kun ne tuntuvat jotenkin erityisesti liittyvän siihen kommenttiin. :D

   Poista