maanantai 9. joulukuuta 2013

Talkki

Hehheh, on tainnut Neolla olla "mummoilut" mielessä sanalistaa tehdessä. Talkkihan yleensä liitetään vauvanhoitoon.

Vaan kyllä minä, iso ja aikuinen ihminen, käytän talkkia erityisesti kesällä. Minä kun olen kova hikoilemaan ja olo on nahkea lämpimillä ilmoilla, auttaa talkki kummasti.

Olenkin ostanut ihan Skotlannista saakka (Edinburghista muistaaksein) purkin kanervikolta tuoksuvaa talkkia. Sitä on sitten hyvä töpsötellä deodorantin päälle kainaloon ja vähän muuallekin jos ymmärrätte mitä tarkoitan. 
Että ihan tarpeellista ainetta ainakin meikäläiselle, se talkki.

JälkiJuttu:
Olen tässä ollut aikeissa päivittää tätä "viiskakkoseni" edistymistä, mutta en ole saanut aikaiseksi kun paastopäivät ovat keskenään kovin samanmoisia enkä keksi niistä mitään erityistä sanottavaa. 
Mutta nyt haluan vähän hehkuttaa, sillä tänä aamuna nykäisin kaapista löytämäni yhtä kokoa pienemmät housut jalkaani ilman minkäänlaista ongelmaa! Että kyllä sitä painoa on pudonnut, vaikka en ole liikuntaa taatusti lisännyt pätkääkään.
Aion jatkaa tällä sapluunalla ja toivottavasti pääsen lisäämään sitä liikuntaakin viimeistään ensi vuoden puolella.  
 

2 kommenttia:

  1. Minulle sana talkki merkitsi juuri samoja asioita ... ei osannut muutakin keksiä , heh , kerran kun heitin lentokentällä ennen lentoa talkki jalkojen väliin että ei reidet hieroo yhteen oli vahingossa valkoista pulveria vessan lattialla ja siivoja arveli vähään ehkä huumejuttuja , onneksi hän ei nähnyt kuka ja mihin sitä laitettiin hehh mutta kuulin, kun hän sielä pohti mitä se on ...

    VastaaPoista
  2. Nata: :D :D :D
    Nauroin ääneen kun ajattelin sitä siivooja-raukkaa pohtimassa, että mitkäs kokaiinit tänne on levitelty. :D

    VastaaPoista