torstai 12. joulukuuta 2013

Munakello

Varsin tarpeellinen kapine ainakin meidän taloudessamme.
Ja meiltä löytyy tällainen versio:

Aivan ihastuttava "numeroyhdistelmälukko". Olemme saaneet sen monta vuotta sitten korruptiolahjana kaupantekijäisissä. Mutta se toimii vielä kaikkien näiden vuosien jälkeen eikä ole koskaan hukassa kun on magneetilla kiinni jääkaapin ovessa.
Siipalla tosin on välillä moniajo päällä kokatessaan ja hän käyttää munakellon lisäksi kännykän ajastinta kellottamiseen. Itse käytän tuota munakelloa luultavasti eniten orkideoiden "lillityksen" kellottamiseen, sillä jos en laita mitään hälytystystä muistuttamaan, niin kukkaparat saattavat joutua uiskentelemaan puoli vuorokautta...

Samanlaisen munakellon lahjoitin juuri ystävälleni tupaantuliaislahjaksi tämän muutettua perheineen väljempiin neliöihin. Toivon hänenkin munakellolleen pitkää ikää ja kovaa käyttöä.

Näin tuli tällä postauksella hoidettua tavallaan eilinenkin sana kun oli tuo löyhä aasinsilta lahjaan. ;)

JälkiJuttu:
Tänään on mun perjantai kun huomenna on vapaapäivä. Toivottavasti kohtaan Kuninkaallisen Toverini Hirnakan huomenna pörrierikehän äärellä ja pääsemme nauttimaan mokkakupilliset. Toivotankin hänelle ja seurueelleen turvallista matkaa tänne etelän vesisateeseen.

9 kommenttia:

 1. Olisi hyvin tarpeellinen vempain. Nimittäin keittiö on mutkan takana tähän työhuoneeseeni nähden. Usein kun laitan hellalle/uuniin jotain ajattelen, että en juuri nyt viitsi kännykkää laittaa hälyttämään, muistanhan minä käydä katsomassa. Kuinkas sitten käykään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se. Mulla unohtuis kaikki ja kärähtäis pohjaan jos en laittaisi tuota soimaan. Siinä on tarpeeks kova äänikin. :)

   Poista
 2. Hieno munakello ja paljon paremman näköinen kuin ne perinteiset munan (kanasta lähtöisin olevan) näköiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Samalla suunnittelijalla on monta muutakin hienoa keittiövimpainta. Niin ja lintulauta! Meillä ei saa ruokkia lintuja, joten en voi sitä ainakaan itselleni ostaa.

   Poista
 3. Nyt kerro heti mist tollassen munakellon saa ostettuu.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Joo, kolmenkympin kantturoissa hinta on eri kaupoissa. Kaverille tilasin kokkiman.comista.
   Stockmann myy aika montaa Eva Solon tuotetta, mutta tuota munakelloa ei taida valikoimissa olla.

   Poista
 5. Erittäin kaunis kello. ( Ei raaski sitä nimitellä munaksi tai munakelloksi .. ). Minullakin on jääkaapin ovessa kun ei uskalla laittaa tuulettimen päälle siellä on kuuma ja nihkeä.
  Toivottan sinulle oikein mukavaa vapanpäiv'än nautiskelua ... hyvässä seurassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin se on kaunis ja hauskakin. Oikeasti se kai olisi nimeltään ajastin eikä munakell, mutta puhekielessä se on munakello. :)
   Vapaapäivä on varmasti mukava ja toivottavasti se hyvä seurakin löytyy. ;)

   Poista