perjantai 27. joulukuuta 2013

Meni jo

Joulu nimittäin enkä ole siitä kovin pahoillani. Aattona viihdytettiin vanhuksia ja joulupäivänä sain olla ihan issekseinkin muutaman tunnin kun Siippa kuskasi naidun suvun sukuloimaan.

Sään puolesta täytyy sanoa, että tasaista on kun vettä sataa miltei taukoamatta ja on pimeää kuin pingviinin persauksessa. 

Viime yönä heräsin normaaliin työahdistukseen, joka aina iskee vapaapäivien jälkeen kun on totaalisti sotkenut vuorokausirytminsä. Heräsin, en katsonut kelloa vaikka mieli vähän teki, vaan yritin sinnikkäästi turhaan saada unenpäästä kiinni kuunnellen koirien ja Siipan kuorsausta. Jossain kohdassa kuitenkin nukahdin ja perinteisesti aamulla kellon soidessa väsytti niin maan perusteellisesti.
Pimeyden puolesta olisi voinut olla vaikka keskiyö, kuten nytkin.

Urheasti olen sinnitellyt suuremmin valittamatta tästä kaamoksesta kun eihän se mitään auta, mutta nyt alkaa olla mitta aika täysi. Lakkaisi edes satamasta vettä!

Toisaalta, ehkä tämä hillitsee vähän niitä hulluja uuden vuoden pommittajia jos samaan tahtiin vettä tulee. Silmävammojen lisäksi saavat käsivammoja kun joutuvat ampumaan ne perkeleen raketit kädestään lumihangen puuttuessa.

Töissä on hiljaista kuin huopatossutehtaalla. Ei kovin montaa sielua näkynyt aamun liikenteessä eikä lounaallakaan sen puoleen. Jotenkin epätodellista kun normaalisti talo kuhisee ampiaispesän lailla. Vaan olenpahan edes jotain rästejä saanut tehtyä, kiitos tuon hiljaisuuden.

Nyt taidan kerätä kimpsuni ja kampsuni ja suunnata viikonlopun viettoon ruokakaupan kautta. Mukavia tällaiset päivän mittaiset työviikot!

4 kommenttia:

 1. Äläs ny. Jouluhan on mukava juhla. Aatto tosin ei tänä vuonna ollut kovin mukava. Olin iltavuorossa ja hoidin yhtä kovasti verta vuotavaa. Tungin toisesta päästä verta sisään sitä mukaa kun toisesta päästä vuoti. Toivoin että kello tulisi 9 pm ja saisin pidettyä potilaan hengissä. Sitten saisi seuraava jatkaa. Yllättävän paljon oli liikennettä iltakymmenen aikaan aattona. Pukkejahan ne kaikki oli tietenkin ;D Joulupäivän ja Tapanin sitten laiskottelin, söin ja nautin elämästä.

  Hulluista pommittajista samaa mieltä. Kaikki s-nan raketit pitäisi kieltää!!
  Viikonloppuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No johan oli aatto sulla! Nostan kyllä hattua tuollaiselle hoitotyön tekijälle. Meikäläiseltä saattais jäädä tekemättä... Tämä on niitä asioita, joita säännöllisesti pohdin. Että jos osuisin vaikka jollekin pahalle kolaripaikalle, niin osaisinko tehdä mitään vai lamaantuisinko täysin ja tätä muistan aina pohtia myös ensiapukursseillakin.

   Aattoiltana on yleensä yllättävän paljon liikennettä, pukkeja ja muitakin. Näin vanhemmiten haluaisin viettää joulun ihan omissa oloissani köllötellen, mutta kai niitä vanhuksia pitää kestitä (ja kuunnella) niin kauan kun ovat vielä kykeneväisiä vierailemaan. Mutta joo, kolme päivää on ihan maksimi, ei voi mittään.

   Pommittajilla onkin taas bileet kun katsoo miten idioottimaisen halvalla niitä pommeja saa. Perjantaina jo ensimmäiset kokeilivat paukkujaan perkele. Että kivaa on varmaan aattona tiedossa, koirat kusematta sen 12+ tuntia...

   Poista
 2. Pimeyttä on eikä se paljon kannusta ulkona olemaan sillä iltapäivästä on jo niin hämärää että täällä ryteikössä saa soihdun kanssa kulkea. Katselin tuossa pitkäaikaisia ennusteita ja jos ne toteutuvat, niin plussan puolella mennään vielä tammikuun puolen välin kantteissakin.

  Nautihan viikonlopusta kun tässä ei ole hetkeen mitään pyhiä ollutkaan ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sanoa, että onni on otsalamppu kun koirien kanssa käy tuolla pimeässä rämpimässä. Ja siellä välillä joku hullu on hölkällä ilman mitään valoa... Haluaa vissiin taittaa kinttunsa?

   Mun puolesta voitais olla plussan puolella, mutta ilman tota saatanan jatkuvaa vesisadetta.

   Viikonloppu on ollut ihan kiva, siitä enemmän seuraavassa postauksessa. :)

   Poista