keskiviikko 1. elokuuta 2012

Hakusanojen kertomaa

Koska en nyt keksi mitään fiksua kirjoitettavaa, otetaanpa tähän katsaus hakusanoihin, joilla tänne nurkalle on viimeisen viikon aikana löydetty.

+850 suuntanumero
No tämähän on ihan selvä juttu. Juontaa juurensa siihen kun luulin Pohjois-Korean yrittävän värvätä minua riveihinsä. Joku rohkea kommentoija, joka oli saanut samasta suunnasta soittoja, uskaltautui lopulta vastaamaan ja kävikin kertomassa, että joku myyntitykkihän sekin sitten oli. Mikä pettymys! Minusta ei haluttukaan uutta Mata Haria maailmaan! Sittemmin soitot kyseisestä numerosta minulle ovat loppuneet. Taisivat siirtyä eteenpäin uhrien kalastelussa. 

biisi jää soimaan päähän vaikka en muista edes sanoja
No niin jää! Tiedän tunteen. Vaan mitä sille voi tehdä? Kuunnella jotain toista biisiä, joka peittoaa sen edellisen ärsyttävän päässä soivan biisin? Sori, ei ole tarjota mitään ulospääsyä tästä. 

crocs
Tähän en sitten kommentoi sen enempää kuin, että ei ole eikä tule. 

fifty shades of gray
Juu, ostettu on, mutta en ole aloittanut vielä. Säästän tämän seuraavaan lomaan, joka häämöttää parin viikon päässä. Ilmeisesti jonkun muunkin kiinnostus opukseen on herännyt kaikkien uutisointien myötä.
Muistinko kertoa, että tämä on trilogian ensimmäinen osa? 

fifty shades of gray suomeksi 
No ei ole käännetty, vielä. Että lukekaa englanniksi tai odottakaa. Kyllä se käännöskin sieltä varmasti tulee syksyn joulun kirjamarkkinoille... Niin ja tehdään tästä varmasti elokuvakin, eihän Hollywood voi missata moista tilaisuutta takoa rahaa. 

hengenvaarallinen saalis
Odottelen jo seuraavaa tuotantokautta, joka toivottavasti tulee, kiitos kysymästä. Lisätietoja voi käydä katsomassa Discovery-kanavan kotisivulta. 

hiipivä hölmöys
Vaivaa varmasti muitakin kuin minua näin ikävuosien karttuessa, mutta meillä tätä nimitystä käytetään äitini koirasta. Todellinen HooHoo, ollut jo pennusta asti, kuten olen kertonut.

jalkapohja elohiiri

On varmasti vittumainen vaiva, mutta minulla on yleensä elohiiri silmässä, ja se iskee yleensä kun on todella väsynyt. 
Mutta vielä vittumaisempi on suonenveto jalkapohjassa. Siihen ei auta magnesiumit eikä yltiöpäinen vedenjuontikaan. Erityisesti esiintyy meikäläisellä tuossa iskiaksen vaivaamassa kintussa. Ennalta ehkäiseväksi hoidoksi suositan villasukkia iltaisin. Sitten ei tarvitse yöllä pompata sängystä "oikaisemaan" kramppaavaa jalkapohjaa. Villasukkia saa toki pitää myös yöllä jos haluaa. Niin ja parhaat villasukat ovat sitten ne itse tehdyt.

koska kesä tulee 2012

Taisi mennä jo, pahoitteluni... Ainakin täällä etelän vetelissä kesäksi laskettaneen nuo muutamat hellepäivät, jotka menivät jo.

Toki elokuun puolenvälin jälkeen on luvassa taas kunnon kesäkelit. Tietysti, koska koulut alkavat (= silloin on aina hyvä sää) ja minulla on kesäloma osa 2.

kovamuoviset viinilasit
Tästä en ihan saa kiinni, että olisin blogistaniassa mainostanut tällaisia... Tai en ainakaan muista.
Toki taloudestamme tällaiset löytyvät. Ne on ostettu piknikkitarkoituksia varten muistaakseni maamme alkoholia myyvästä monopoliliikkeestä ja ovat osoittautuneet oikein hyviksi. Ne voi pestä koneessakin. Suosittelen.

Että tämmöisiä tällä kertaa. Kuukkeli on ihme vimpain, ei siitä mihinkään pääse. :)

2 kommenttia:

 1. Kaikenlaisia etsiviä netti pitää sisällään - toivottavasti valaistuivat nyt kaikki sitä tarvitsevat :D

  Ostinpa muuten jokunen aika sitten itsekin tuon Fifthy shades of grayn, mutten ole vielä joutanut lukea, kun on niin paljon muuta kesken ja jonossa. Oikeastaan en ole edes kovin kiinnostunut siitä, mutta silti se oli pakko hommata. En rohjennut muita osia vielä ostaa, jos se onkin ihan pepusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, juu. :D

   Mäkin ostin tuon kirjan lähinnä uteliaisuudesta sen suuren hypetyksen takia. Ja siksi en varmaan ole vielä aloittanut lukemaan sitä. Vähän selailin ja eiköhän se "lomahömpäksi" ainakin sovi. ;)

   Poista