maanantai 30. heinäkuuta 2012

Sata salamaa

Olipahan komea ukkonen erityisesti lauantai-iltana! 
Eilisiltainen vähän kaarteli ja pyyhkäisi ylitsemme melko nopeasti. Ei jaksanut oikein vettäkään sataa, mutta katuvalot olivat sammuksissa, joten johonkin taisi täräyttää sen verran.
Tiedotusvälineissä uutisoitiin, että kesän salamaennätys tehtiin. Varmasti, kun meikäläinenkin ihan paljaalla silmällä näki niitä vaikka kuinka monta.

Ilmahan ei todellakaan moisista ukkosista viilentynyt, tänäkin aamuna oli sellainen lehmänhenkäys, että eipä hirveästi harmittanut kampeutua tänne ilmastoituun toimistoon.

Yölläkin oli niin perkeleen kuuma, vaikka oli ikkunat auki ja propellit päällä. Asiaa ei tietenkään auttanut se, että ukkosen ajaksi oli pakko lyödä jokainen luukku kiinni kun Juniori päätti saada jonkun megalomaanisen paniikkikohtauksen kun ukkonen eilen illalla lähestyi. PP taitaa olla jo vähän kuuro ja seniili. Lauantai-illan jytinässä se makoili terassilla kaikessa rauhassa jaloissa eikä ollut moksiskaan koko ukkosesta. Eilen se sitten otti vähän kierroksia, mutta varmaan siksi, että näki Juniorin panikoivan.

Niinpä nukuin äärimmäisen huonosti heräillen hikisenä vähän väliä. Aamuyöstä sitten ilmeisesti ilma viileni, koska herätyskellon pärähtäessä olin ehdottomasti sitä mieltä, että en ollut ehtinyt ummistaa silmiäni kuin hetkeksi. Nyt onkin sitten hieman nuutunut olo, mutta ehkä se tästä.

Viime viikolla aloittamani kuntokuuri sujuu ihan suhteellisesti. Eilen tehty lenkki tosin nosti hien pintaan todella nopeasti johtuen ulkolämpötilasta. Vaan totta on se, että kun tarpeeksi rapakuntoisena aloittaa, näkyy edistystäkin nopeasti. ;)
Toivotaan, että läskikin sulaa siinä samalla... Olen myös vakavasti harkinnut kävelysauvojen hankintaa (!!!), vaikka aiemmin olen vannonut, että minähän en moisten keppien kanssa heilu. Nyt kuitenkin huomaan, että reippaasti kävellessä pyrin jännittämään hartioita ja tulee vähän jumiutunut olo yläselkään. Sauvat ehkä auttaisivat pitämään kädet ja hartiat hieman rennompina. 
Niin, minä en todellakaan juokse, sillä vanha ikivanha urheiluvamma polvessa pitää siitä huolen, että se ei onnistu. Kävellessä se ei kipeydy pahemmin kunhan on sopivan joustavat kengät.

Muutoin viikonloppu sujui leppoisasti. Tuli katseltua olympialaisia ja formulaa, syötyä hyvin ja rentouduttua.

Enää kolme viikkoa ja sitten onkin taas lomaa.

JälkiJuttu:
Valittaminen todellakin kannattaa! Kun uikutin niistä huonoista gladioluksistani, niin a´vot! Nythän sieltä pilkisteleekin jo kukkavanoja useampi. Katsotaan sitten, minkä värisiä saadaan tänä vuonna. 

4 kommenttia:

  1. Kuuma ja kosteaa, olo on kuin tropiikissa. Onneksi aurinko meni pilveen, odotan trombia tai jotain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Töistä lähtiessä oli ilma jo inhimillisempi. Lämmin muttei enää sellainen trooppinen. Ja tänä aamunakin oli ihan jees.

      Poista
  2. C´mon! Sauvat lisäävät kalorien kulutusta ja treenin tehoa jopa 30 %. Kuka voi vastustaa tuota tarjousta, häh?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin paljon? Oikeasti? :-o
      Taidanpa singahtaa sauvakauppaan hetimiten. :)

      Poista