keskiviikko 22. elokuuta 2012

Kokin vapaapäivä

oli meidän huushollissamme eilen. Ja vähän toissapäivänäkin... Tai se oli enemmänkin roolin vaihto kuin vapaapäivä. Meikäläinen on normaalisti tämän huushollin kylmäkkö eli ylimmäinen salaatintekijä Siipan huolehtiessa "oikeasta" ruuanlaitosta.
Toissapäivänä oli kuitenkin pitkästä aikaa pitsapäivä ja sen teko on aina meikäläisen heiniä. Tai no, Siippa ruskistaa jauhelihan ja on apukokkina muutenkin, mutta päävastuu on minulla.

Eilen sitten aika ex tempore päätettiin kipaista kaupungille, isoon cityyn, syömään. Niinpä pörähdimme ihan bussikyydillä keskustaan ja pihviravintolaan. 
Olipa hyvä sisäfilepihvi! Siis nam! Se olikin mukava huuhtaista alas pontevalla punaviinillä.  Ei minusta kovin helposti kasvissyöjää saisi. Ikävöisin kovasti punaista lihaa ja kunnollisia pihvejä.
Muistelimmekin siinä aterian lomassa parhaita syömiämme pihvejä. Niitähän on monia, mutta mieleenpainuvin on varmasti ollut Aberdeenissa syöty Aberdeen Angus -pihvi. Jumanklavita! Suosittelen lämpimästi maistamaan, mikäli tilaisuus koittaa. Siinä on todellinen Pihvi isolla peellä.

Ilma oli aika mukava ja ennen kotiinlähtöä pysähdyimme vielä terassille viettämään ilta vähäksi aikaa ja katselemaan ihmisiä.  Ohikulkevien ihmisten katseluhan on eräs lempiharrastuksistani. :)
Aika paljon oli turisteja liikenteessä, mutta kyllä baareihin näköjään riitti ihan paikallistakin väkeä, vaikka tiistai olikin.

Tänään en olekaan oikein mitään järjellistä tehnyt. Siippa sentään riehui siivouspuuhissa, mutta meikäläinen ei nyt ole jaksanut ruumiinkulttuuria harrastaa. Mähän olen lomalla! 

Huomenna sitten pitäisi suunnata sinne itärajan pintaan naitua sukua tapaamaan. 
Kotiin tullaan sunnuntaina, se on jo päätetty, ja sitten on vielä viikko lomaa jäljellä, mikä on hyvä kun pitäisi tehdä vielä yhtä ja toista "kesäjuttua", niinkuin käydä vaikkapa Linnanmäellä.

Koskapa olen lösähtänyt tähän laiskuuteni monttuun taas, aloin pohtia, että tarvitsisin sellaisen henkilökohtaisen piiskaajan. Personal spanker eikä mikään trainer. Sellaisen joka jäkättäisi ja mäkättäisi niin kauan, että lopulta vittuunnuttuani lähtisin pahalla sisulla veren maku suussa suorittamaan. Vaan ei kai sellaistakaan kauaa jaksaisi, jäkätyksen kuuntelua. Ehkä joku porkkana-tyyppinen ratkaisu olisi parempi.
Äh, en jaksa miettiä moista nyt, katsotaan sitten loman jälkeen kun alkaa muutenkin se "normaali suorituselämä".

Ai niin, appiukolla on kuulemma autokuume. Saapa nähdä onko huomenna pihassaan uusi kiesi kun mennään. Ja jos on, niin millainen? Appi kun voi välillä tehdä yllättäviäkin liikkeitä... Ehkä tästä tulee jotain kerrottavaa myöhempiin postauksiin. ;) 

JälkiJuttu:
Jostain syystä parin viime päivän aikana on blogiini tultu monta kertaa, siis kymmeniä kertoja, googlen kuvahaun kautta. Ja se kuva johtaa sinne crocs-postaukseeni!
En tiedä mitä raukat etsivät, mutta luulenpa, että crocs-fani ei siitä postauksesta etsimäänsä löydä. Tai no, sen kuvan, mutta ei muuta. :D
Mistähän tässäkin taas on kysymys?

5 kommenttia:

 1. Mustakaan ei saa kasvissyöjää millään. Olen yrittänyt. Punkero kera pihvin on unelmien täyttymys. Personal Spanker olis ihan kiva. Ehkä taas virpojaispäivänä on sessiot. Ei kylläkään crocseilla, mut niillä pitkävartisilla :DDD

  VastaaPoista
 2. Heh! :D
  Virpojaispäiväänhän on ihan hirveen pitkä aika!
  Kyllä jotain pitää keksiä aikaisemmin. ;)

  VastaaPoista
 3. Hahhaa, mulla onkin semioma personal hunksi kuntovalmentajana. No hän ei tiedä tätä PH titteliään, en ole viitsinyt mainita. Mutta kuntovalmentaja kuitenkin katsoo vähän perääni (siinä sitä onkin massava katselukohde) kun rehkin salilla selkätreenin merkeissä.

  Ei minustakaan täysiveristä kasvissyöjää saisi. Pihviä pitää aina välillä saada. Se tässä vähän huolestuttaa kun viini ei enää herätä intohimoja mihinkään suuntaan. Tästäkö se kuivakka vanhuus nyt sitten alkaa?

  Letkeää lomaa villissä idässä. Mille korkeudelle saakka ajelette?

  VastaaPoista
 4. No mun personaali ei oo ihan niin hunksi kuin haluaisin. ;)

  Sussa on kyllä joku vika jos ei punkku putoo. Olen aika huolestunut :-o

  Ja ei ihan mega-itään, Etelä-Karjalaan vaan.

  VastaaPoista
 5. *vikaa-vikaa-vikaa-klonks-vikaa-vikaa...* Lupauduin kuskiksi huomiselle paljukylpyvierailulle. Mennään ystäväpariskunnan luokse syömään ja ihmiskattilaan lillumaan. Iso-J on saunaoluensa ansainnut, minä autoilen perheen kotiin *jumaleissöni sentään ihan vapaaehtoisesti*

  VastaaPoista