perjantai 22. elokuuta 2014

Mielipiteit(t)ä

Huomasin, että viime aikaiset postaukseni ovat kovin laimeita, hajuttomia ja mauttomia. Matkarapsatkin ovat vähän niin ja näin, melko persoonatonta läppää.

Ajattelin sitten tykönäni, että pitäisi pitkästä aikaa täräyttää joku räväkämpi postaus ilmoille ihan vaan höyryjen päästelemistä varten.

Lueskelin inspistä etsien kaikenmaailman nettilehdet, mutta mikään aihe ei erityisemmin napannut. Joo, Ukrainan tilanne on kamala, samoin Israel-Gaza -akselilla menee vähän turhan lujaa ja ebolakin tuntuu kohta kolkuttelevan ovella.
Joku "vuoden vanhempi" -tittelistä kisaava on keksinyt vastustaa pannukakkua päiväkodeissa (hei, ihan vaan vinkkinä, tsekkaa mitä pannukakkutaikinaan laitetaan), Cheekin konserttilippuja saa nyt halvalla, kukaan ei auttanut kätensä murtanutta pikkutyttöä, kolari siellä ja onnettomuus täällä, tatuoitua tyyppiä kohdellaan kaltoin joka paikassa. Kurjuutta, nälkää, sotaa, lisää kurjuutta... 

Pisteenä i:n päällä alkaa töllössä joku helvetin BB. Taas?? Eikös se just loppunut. En seuraa, keskityn tällä viikolla tauolta palanneeseen Emmerdaleen (jeee!!), ensi viikolla alkavaan Australian Master Chefiin (jihuu!!) ja höysteeksi katselen My Kitchen Rules -aussisarjaa (käännös suomeksi taitaa olla Kotikokkien taistelu tms. en jaksa tarkistaa).

Kaikkea tätä huttua läpi kahlatessani oli ainoa tunteeni välinpitämättömyys. No joo, ehkä nauratti se päiväkotipannukakku-juttu, mutta noin muuten. Mikään ei hämmästyttänyt, vituttanut tai ärsyttänyt niin paljoa, että olisin jaksanut lähteä puhkumaan tulenpalavaa mielipidepostausta. Olenko vikaantunut? Vai onko tämä vapaalla olo tehnyt tehtävänsä? Olen tuudittautunut omaan lintukotooni tyytyväisenä elämän soljuessa rauhallisesti uomissaan, enkä jaksa vittuuntua (paitsi liikenteessä). Tai sitten on käynyt niin pahasti, että olen muuttunut mielipiteettömäksi kotirouvaksi!! 

Taidan kuitenkin olla nyt ihan tyytyväinen olotilaani, sillä eihän se ainainen vitutuskaan hyvästä ole ja kyllä niitä myrskyjäkin sieltä sitten taas tulee. Ja ehkä voin nyt olla parempi ystävä ja läheinen kun oma mieli on melko tyyni eikä V-käyrä puhkaise kattoa koko aikaa.

16 kommenttia:

 1. Ja taaskin puit sanoiksi omat ajatukseni. Pannukakkugate vähän hymyilytti, muttei siitä sen enempää.
  Nyt vaan ei jaksa riehaantua mistään, liekö stressiperäistä apatiaa täällä, sulla ehkä kertoo vuorotteluvapaan toimivuudesta.
  Eikä siellä etelän liikenteessä kestä kukaan täysijärkisenä, mulla menee hermo heti kun nousen kehä kolmoselle. Eipä sillä, omassa kotikaupungissa joka toisessa autossa istuu kuskina puunuija ja joka toisessa sarvikuono. En tiedä kumpaan kastiin itse kuulun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinulla on omissa murheissa ihan tarpeeksi, että ei tarvitse enää maailman murheita harteilleen ottaa saati niistä riehaantua. Että hyvä jos sain heitettyä sinunkin ajatusta ilmoille samalla. :)
   Omalta osaltani kaikki taitaa tosiaan olla nyt "liian hyvin" ja siksi ei jaksa riehua. Mutta vaihteluahan sekin kun on normaalisti tottunut riehumaan yhdestä jos toisestakin asiasta ja vähän asian vierestäkin. ;)

   Kehä kolmonen ON. Ja varsinkin nyt täällä meidän nurkilla kun tekevät uusia kaistoja ja parantelevat liittymiä koska jätteenpolttolaitos. Hirvee härdelli kaiken aikaa ja yritänkin vältellä sitä parhaani mukaan kierrellen kaikki kinttupolut ja syrjätiet, joita ajellessa hermo ehkä välillä vähän lepääkin peltomaisemaa katsellessa.

   Ehkä sä et ole kumpaakaan vaan joku jokeri? :D

   Poista
 2. Paitsi että laiskana ja leppoisana on ehkä parempi ystävä ja läheinen, on itselläkin varmaan helpompi olla, kun hermot ei ole kireällä ;-)

  Ja jee munkin puolesta Australian MasterChefille. On sitä odotettukin, mun ja kuopuksen syksy on pelastettu!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä olet ihan oikeassa. On helpompi olla vaan ja samalla olen oppinut myös sen, että välillä voi ihan vaan laiskotella hyvällä omalla tunnolla. Maailma ei siihen kaadu. :)

   Joo, ihanaa kun AMC alkaa! ja tällä kertaa ovat tajunneet näyttää sen oikein eli ma-pe eikä ma-to kuten aiemmin on ollut. Syksy on todellakin pelastettu televisiollisesti (oho, olipa vaikee sana! :D )

   Poista
 3. Mua kyllä vitutti se, ettei niitä pikkutyttöjä kukaan auttanut :-((((((( Uskomatonta paskapäisyyttä. Yritin kirjoittaa siitä postauksen, mutta totesin sitten ettei paska maailmasta paasaamalla lopu, ite vaan parempi toimia fiksummin kun keikka osuu kohdalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä se muakin vitutti, mutta ei todellakaan hämmästyttänyt. Ja koska en hämmästynyt, en pystynyt veivaamaan siitä mitään särmällistä tekstiä.
   Kyllä multakin on kysytty, että miksi soitin ambulanssin kännikalalle joka kajautti fillarilla lepikkoon lyöden päänsä puunrunkoon... Niin, kai se olis pitänyt jättää sinne koska se oli kännissä.

   Poista
 4. Mulle kävi kerran sillai ettei mikään vituttanu. Se oli aika kauheeta muttei onneks kestäny kauaa. Mielipiteetön kotirouva on aika julma kohtalo sun kaltaiselle mukavalle naiselle, ehkä tää on sullaki vaan tilapäistä. Tai mistä sitä tietää, jos niin pahaan jamaan pääsee niin ehkä se ei sit enää tunnukkaan miltään, eihän muutkaan vihannekset valita. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän tässä vähän hirvittääkin, että entäs jos ei koskaan enää mikään vituta?
   Mutta uskon vakaasti, että tämä on tilapäistä ja loppuu viimeistään 8.1.2015 (töihin paluu tapahtuu edellisenä päivänä). Siihen asti koitan nautiskella tällaisesta vihannesolotilasta ja siivoilla kämppää.
   Onneks sua kuitenkin vituttaa niin säilyy joku kauhun tasapaino tässä maailmassa. Kiitti tsempeistä! ;)

   Poista
 5. Tulin vastavierailulle ja heti luettuani sun moton pessimisteistä tuli tunne, että tulen viettämään täällä sun blogissa vielä monta ratkiriemukasta hetkeä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, toivotaan niin. Mutta kuten tuossa postasin, on tässä vähän laimeat olleet nämä jutun juuret viime aikoina. Mutta ehkä sitten kun syksy saa, niin saan minäkin, vitutuskohtauksia. ;)
   Kiva kun kävit! :)

   Poista
 6. Ai kauhee, nyt on huonosti asiat kun ei jaksa edes pillastua :D Tosin sitä samaa esiintyy nyt minullakin. Olen kyllä merkkailut ylös varteenotettavia pillastumisen aiheita, mutta en ole saanut lietsottua itseäni sellaiseen tilaan, että jaksaisin niistä älähtää. ;)

  Mutta ihan hyvä, että on tällaisia seesteisiä kausia, kun on vain EVVK. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! :D
   Mutta toisaalta, kyllä se vitutus sieltä vielä tulee. Nytkin vituttaa jo vähäsen kun vettä tulee kaatamalla, vaikka olisi muuten hyvä sää ulkoiluun...

   Poista
 7. No nyt! :D
  Onneksi maanataina alkaa Masterchef !! (joka on muuten ainoa ohjelma jonka tallennukset ajastetaan AINA sunnuntai - iltaisin. Koko viikko putkeen sillä yksikään jakso ei saa jäädä näkemättä. Loppujaksojen ja varsinkin finaalin aikoihin olen ampunut itseäni jalkaan ettei mun vaan tartte lähteä mihinkään) :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Masterchef on ihan paras! Ja siis nimenomaan tuo aussiversio. :)
   Minäkin ajastan ne aina, sitten voi kätevästi hypellä mainosten ohi eikä tosiaan jää mitään näkemättä. Siippa vaalii erityisesti niitä mestareiden oppitunti -jaksoja kun niissä näytetään kunnolla ruuanlaittoa.
   Tänään se siis alkaa, juhuu! ;D

   Poista
 8. Taidan kattella BB:n tänä vuonna kun oon jättäny monta vuotta väliin ;) saa ny nährä. Se on kunnon ohjelma, meille intellektueille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa! Mä katoin eilisen aloitusjakson vain nähdäkseni minkälaisia urpoja sinne taloon oli otettu! :D
   Tokan asukkaan kohdalla jo ajattelin, että ei helvetti... Luulen, että mulle riitti se tuosta BB-annista. ;)

   Poista