maanantai 18. elokuuta 2014

Lepoa ja rauhaa

Huh, loppuivathan ne vihdoin, yleisurheilun EM-kisat siis! Kyllä otti istumalihasten päälle kun piti viikko kytätä silmä kovana töllöstä urheilua.
Hieno loppu kisoille kuitenkin saatiin miesten keihäskisan muodossa ja jopa kolmoisvoitto oli todella lähellä. :)

Aamuyöstä heräsin siihen, että vettä satoi kuin saavista kaataen ja taisipa ukkonenkin jyrähdellä, koska VV kommentoi sen verran napakasti ja Juniori tutisi sängyn ja vaatekaapin välissä. 
Juuri nyt ei sada, mutta aikamoista syyssäätähän sitä joku pahanilmanlintu aamutöllössä "lupaili". Saattaapi käydä niin, että meikäläisen matonpesu tältä kesältä hoituu rahalla eli pesulan kautta...

Viikonloppu meni hujauksessa, lauantaina kävimme Ateneumissa tsekkaamassa Tove Janssonin näyttelyn, joka oli varsin laaja. Ja hieno. Ei voi kuin mykistyneenä ihailla kaikkien tussipiirrosten miniatyyrimäistä tarkkuutta ja sitä tunnelmaa, joka Toven piirroksiin aina sisältyy. 
Ihmisiä oli aika paljon, joten ihan joka teoksen eteen ei viitsinyt jäädä jumettamaan. Melkein tekisi mieli käydä vielä uudestaan ennenkuin näyttely sulkeutuu. Suosittelen siis lämpimästi, muutama viikko on vielä aikaa.

Ai niin, pitäähän minun kertoa, mitä sain syntymäpäivälahjaksi (kun itse olin mukana valitsemassa). Päädyin sitten koruihin (ylläri) ja tällä kertaa sain omakseni Kalevala-korun Lumikukka-sarjan korvakorut ja riipuksen pronssisena. Tykkään kovasti! Kiitos siis Siipalle. ;)


 
Lumikukka-riipus. 
Nyt pitäisi päättää, että elänkö tämän päivän eilisellä tomaatti-mozarella-salaatin jämällä vai hilaanko ahterini lähikauppaan ostamaan jotain "oikeaa" ruokaa. Katsotaan voittaako laiskuus vai nälkä...

4 kommenttia:

 1. Aika hyvin ne keihäspojat veti. Itse en telkkarista joutanut katsomaan mitään, mutta nettilehtien otsikot pitivät kyllä ajan tasalla. Iltasanomien syötteet kilkattavat puhelimessa ja eilen arvelinkin jotain mitaleita tulleen kun perstasku tärisi jatkuvasti. Oltiin tallilla, siis hevosten koulutallilla enkä joutanut sen vertaa seuraamaan.

  Nätti koru, jos käyttäisin muita kun hopeista hevosta (kalevalamallistoa), tuo Lumikukka voisi olla hyvä vaihtoehto. Onnittelut mainiosta valinnasta. Ja onnittelut viisaasta Siipasta joka toiveesi toteutti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keihäspojat järjesti vähän yllätystä, jännä kisa oli. :)

   Mullakin roikkuu "arkikoruna" kaulassa aina kultainen kelttisymboli, jonka Siippa on ostanut vuonna X synttärilahjaksi Invernessistä. Ketjun olen kerran joutunut jo vaihtamaan ja onneksi se vanha katkesi kotona eikä hely joutunut hukkaan. Itku olisi tullut jos se olisi jonnekin maailmalle kadonnut... Noita Lumikukka-koruja pidän enempi "juhlakoruina" vaikkakin niitä korviksia saatan ihan arkikäytössäkin suosia.

   Siipalla on puolensa, kuten se, että ottaa minut mukaan kun haluaa minulle jotain ostaa. ;)

   Poista
  2. Hyvin koulutettu Siippa sulla. Tai hyvin viisas mieheksi.

   Poista
  3. Ehkä vähän molempia. ;)

   Poista