perjantai 15. elokuuta 2014

It's my day!

Juu, tuossa aamukuuden aikaan vanhenin taas vuodella. On se hassua, kuinka sitä päivässä on yhtäkkiä vuoden vanhempi...
Olen jo sen ikäinen, että voin tykönäni pohtia, että olenko nyt keski-ikäinen vai menikö se keski-ikä jo. Siis jos kaikkien kiusaksi elän yhdeksänkymppiseksi, olen nyt keski-ikäinen, mutta jos kuolla kuukahdankin vaikka kuusikymppisenä, niin sitten keski-ikäni meni jo kauan sitten. Mistä näistä tietää ja ehkä parempi ettei tiedäkään.

Harvemmin täällä paljastelen musiikkimakuani sen enempää, mutta nyt haluan laittaa päivälle biisin ja se olkoon Shinedownia. Ihanuus, jonka olen löytänyt kauan sitten, mutta matkassa se on pysynyt vaikka välillä hiljaisempana takapenkin matkustajana.


Ja tämä biisihän sopii meille kaikille leijonaleideille, joten onnittelut muillekin Blogistanian leijonille, jotka jo olette syntymäpäiväänne juhlineet tai juhlitte lähipäivinä. :)

8 kommenttia:

 1. Onnea onnea!

  Leijona on kyllä paras kaikista ;-)

  VastaaPoista
 2. Oijoi, paljon onnea tai osanottoja - saat valita! Perästä tullaan. Ihan leijona en ole, mutta neitsyt kuitenkin. Ja jos vähän päälle seiskakymppisenä kupsahdan, niin keski-ikäinen ole minäkin. Jestas sentään! :D

  VastaaPoista
 3. Kalat onnittelee!

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea vaan! Itsellä on vielä reilu kuukausi armonaikaa omaan päivääni, joka tuottaa kovasti päänvaivaa jo nyt.

  VastaaPoista
 5. Onnea! Halauksia! Pusuja!
  Sä olet leijona <3 ja vielä aamukuuden sellainen! Itse olen syntynyt vartin yli kuus aamulla mutta siitä viis ja sanoisin tuosta sun iästä että nuor likanhupakkohan sä vielä oot (ja ne silmät ei vanhene koskaan...).

  Vielä kerran onnea -S- rakas, muista juhlia kunnolla!

  VastaaPoista
 6. Suurensuuret ja mahtimahtavat onnittelut ! Olkoon päiväsi iloinen!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille onnitteluista! :)
  Näitä synttäreitä juhlittiinkin oikeastaan kaksi päivää kun perjantaina tuli lahjuksia ja lauantaina käytiin oikein kaupungilla syöpöttelemässä.

  VastaaPoista