keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Tsompin heittämä haaste

Nyt on tieteellisesti (?) todettu, että nainen on rumimmillaan keskiviikkona klo 15:00. 
Tästä suivaantuneena (vai intoutuneena) Tsompi ei suinkaan potkaissut tutkijaa munille vaan haastoi blogistanian naiset olemaan rumimmillaan kuvien kera.
Kiitos Tsompi! Maailmassa oikeasti on enemmän rumia kuin kauniita asioita (naiset ovat aina kauniita), joten haaste on ihan paikallaan.

Itsensä paljastelusta tämän aiheen tiimoilta saa palkinnoksi näin hienon prenikan seinälle:


En nyt lähde erittelemään, olenko kuvan vosua kauniimpi vai rumempi, mutta paplareita en käytä (ei ole tarpeeksi tukkaa) eikä toi röökikään ole roikkunut huulessa enää moneen vuoteen. Että ainakin sen verran eroavaisuutta löytyy.

Koskapa en halua kanssaihmisiä liikaa järkyttää, en aio postata tänne mitään naamakuvaa. Niinpä vilautan vähän ruttoani. Tämä kuva on tosin otettu tänään aamupäivällä ja ennen kuin mussutatte väärästä ajasta, vetoan teknisiin syihin, sillä klo 15:00 olen palaverissa.

Omasta mielestäni käteni ovat rumimmillaan näistä säistä ja ikääntymisen tuomasta rypistymisestä johtuen juuri nyt. Tämänkin vuoksi kaipaan kesää, en erotu silloin niin selkeästi tämän spitaalini kanssa. Olkaatten hyvät, oikea kämmenselkäni:


Kynsikuvia en edes viitsi laittaa. Tämän "tavallisen" ruton lisäksi olen mitä ilmeisemmin onnistunut saamaan myös kynsiversion ja omat kynnet ovat koko ajan joko kamalassa tai vielä hirveämmässä kunnossa.

Tsompi haastoi myös laittamaan kuvia ennen rumuutta, mutta sellaista minulla ei nyt valitettavasti ole. Niinpä hemmottelen teitä kauniilla koiranpentukuvalla, joka ainakin minun mieltäni piristi kun se sähköpostiini eilen kopsahti. 


Hyvää kevätpäiväntasausta! Tästä se kesän tulo lähtee etenemään ja sen kunniaksi täällä ainakin helottaa aurinko täydeltä terältä.

16 kommenttia:

 1. Ihana hauveliini♥ Mullakin kärsii iho talvella ehkä enemmänkin, mutta onneksi sain vihdoin sitä Protopic-salvaa vaikka onkin sikakallis, mutta pakollinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on semmosta kortisonipohjaista salvaa, jota saisi käyttää aina vaan kahden viikon kuureissa. Pakko tunnustaa, että välillä lipsun tästä pahasti, erityisesti silloin kun noita psorilänttejä kirvelee ja tekee mieli raapia koko iho pois.

   Talvi on perseestä, tässäkin asiassa.

   Poista
 2. Vai rumimmillaan. Klo 14 pääsin kampaajalta ;)

  On aika pahannäköinen toi sun ihottuma. Tämä talvi on eka, kun munkin käteni on menneet huonoon kuntoon. Mulle ei tule tollasia läiskiä, mutta kipeitä vereslihalle meneviä haavaumia sormenpäihin (pykimiä). Auttaa, jos saa kynnen kasvamaan suojaksi. Mutta pitkät kynnet on töissä kiellettyjä. Tosin en tiedä, kumpi on pahempi pöpöpesä: avohaava vai pitkä kynsi.

  Kaikest huolimatta Hyvää Kevätpäiväntasausta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä olit varmasti poikkeus, joka vahvistaa säännön eli olitkin kauneimmillasi klo 15:00 eilen. ;)

   Aijai, sellaiset pykimät on tosi ikäviä.
   Talvi pahentaa meikäläisen olotilaa ja erityisen kamalaa on tällainen kun lämpötila vaihtelee voimakkaasti.

   Poista
 3. Uh, onpa ikävän näköinen käsi :( Itselläni on talvikuivat kädet, jotka menevät vielä huonompaa kuntoon töissä paperitavaraa käsitellessä, mutta tuosta ollaan onneksi vielä kaukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, ammattina paperinpyörittäjä meikäläiselläkin eikä se auta asiaa. Aamulla kotoa lähtiessä kädet saattavat näyttää (ja tuntua) siedettäviltä, mutta työstressi ja paperipöly saavat läntit helottamaan iloisesti.
   Onneksi työkaverit sentään ovat tajunneet, että se ei tartu...

   Poista
 4. Voi tuota söpöläistä! Ja tarkoitan nyt alinta kuvaa. Ihottumat on mulle tuttuja, mutta ihan tuollaista ei ole ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se niin ihanaa kun tommonen hiiwiö tulee taloon. Nenän asennosta näkee kuinka täynnä jekkuja ja kepposia se on. :)

   Joo, en mä oikeasti tällaista psoria toivo kellekään. Pahimmillaan kun tämä versio (nivelpsori) särkee ja syyhyää.

   Poista
 5. Oijoi, noita sun kätösiä :(
  Missä vaiheessa vuotta on helpompi kausi, vai onko sellaista?

  Mun kuivakkeet hoitelen kookosöljyllä. Iho kuivaa ihan hulluna kun käytän hevoslinimenttiä omissa kintuissani mutta se on onneksi ihan kausittaista vaivaa.

  Ja voi söpöys tuota koiruutta. Oijoi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä, aurinko auttaa. Lomalla eli erityisesti kesälomalla olo on parempi. :)
   Stressi pahentaa aina, samoin esim. perunan syöminen ja muut nopeat hiilarit.

   Se mainostamani merileväsaippua on hyvää ja tietty ihotautilääkärin määräämät kortisonirasvat. Mulla on jopa oma rasva korvantauksiin. :)
   Ja sitä kyllä tarvitaan näin talviaikaan ainakin.

   Poista
 6. Höh, ei vieläkään pennulin kuvia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä oo ehtiny! :D
   Nyt tulee pari tärähtänyttä räpsyä. ;)

   Poista
 7. Kyllä te olette rohkeita Tsomppi aloitus on tosi haastava mutta kun on rohkeutta paljastaa ehkkä se on hyväksi itsetunnon kannalta , kun saa palautetta ja toiset hyväksyy sut semmoisena kun olet ja meillä kaikilla on pienia yksityiskohtia jota me inhoamme itsesamme

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Kyllähän sitä jo tähän ikään mennessä on oppinut olemaan sinut itsensä kanssa.
   Myöskin se on tullut selväksi, että jos en kelpaa sellaisena kuin olen, niin sitten ei tarvitse kelvata.

   Poista
  2. Nuorena häpeäsin jalkojani hirveästi . Jatkuvasti käytin pitkiä huosuja, vaikka ne silloin ei ollut naisten vaateiden ykkönen. Pidin niitä talvellä ja kesähelteellä , 10 vuotta, hikoilin ja kärsin kaikenlaista moitteitä, pilailua, mutta kertakaan ei näyttänyt kennelekään jalkojani ei edes miehelleni , kotona pidin pitkä hametta lattian asti, yöllä pyjama tai pitkä yöpaitaa. Kerran vaan päätuin että nyt riittä, enää ei jaksaa hikoilla, ompelin hame ja nyt olen myös sinut niiten koipien kanssa ,,, ja onneks kelpaa mun koivet miehelleni semmoisina kun ovat ... Ja nyt tosiaan on vielä kaks apukeppia.. ne saa myös kelvata ...

   Poista
  3. Niin se on, elämä on helpompaa kun on sinut itsensä kanssa. Tuo sinun tarinasi sen osoittaa. Ja puolison on hyväksyttävä toinen sellaisena kuin on. Jos yrittää toista muuttaa, ei suhde voi toimia.

   Poista