sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Ottaa slipoverin pois...

Tautini on edennyt vaiheeseen, jossa olisi aika perustaa seksipalvelupuhelin. Tiedättehän, sellainen 19,90/min + ppm (ei, se ei ole pikapanomaksu vaan jotain muuta).
On meinaan semmonen viskibasso, että ei paremmasta väliä! Mutta kun yskittää niin perkeleesti, niin luultavasti ei puhelimeen huokailu oikein onnistuisi uskottavasti. Eikä edes otsikon mukainen Lapinlahden lintujen Kummelin (edit kasbachin oikaisun vuoksi. Kiitos!) versio.
Harmi, olishan sitä tuollaiselle ylimääräiselle tulolle toki käyttöä. ;)

Viikonloppuni on siis käytännössä mennyt maatessa. Päässä ei liikahda muuta kuin räkää, mitään suuria ajatuksia ei ole mieleeni putkahtanut. Eiliseen haastesanaan eli sananlaskuun olisin kyllä voinut ladella aikamoisen määrän mummovainaalta oppimiani sanontoja, mutta olin täysin kykenemätön kaivamaan läppäriä esille.

Nyt menen rohkeasti kokeilemaan josko sauna häätäisi tämän pöpön. Joko se lähtee tai sitten se pahenee. Huomenaamulla sen sitten varmaan tietää, että onko tässä töihin lähtijäksi vai ei.

JälkiJuttu:
Naapuria ei ole vieläkään näkynyt...     

6 kommenttia:

 1. Miten täst ny nukuun pystyy lähteen, ku naurattaa. Seksipuhelin... ;DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nii... Jos kuulisit ääneni, ymmärtäisit mistä puhun. ;-P
   Hyvä, että naurattaa! Viihdetyöläisen urani on siis ihan hyvällä mallilla. :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Juu, mulla on siihen hommaan apulaisiakin tai ainakin yks eli PP. ;D

   Poista
 3. Kuin mää muistelen että kyseessä ois kummelien eikä lappareitten sketsi... Ihan pakko oikaista, koskapa näinkin tärkeä kansallinen fakta on kyseessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja oot kuule ihan oikeassa! Mikähän ihmeen aivopieru multa tässä kohdassa pääsi...? Syytän flunssan heikentämää aivosolua.
   Kiitos oikaisusta! :)

   Poista