torstai 7. maaliskuuta 2013

7. Saippua

Monihan tietää minun olevan saippuafriikki ja olen täälläkin hehkuttanut armasta skottilaista merileväsaippuaani. Helppo olisi siis olettaa, että tällä linjalla mennään tässäkin postauksessa.

Mutta jostain syystä tällä kertaa mieleeni pulpahti tästä sanasta välittömästi Studio Julmahuvi.

Kuka muistaa Studio Julmahuvin ja sen virolaisen "dokumentin" saippuasarjasta Paradise cocktail?

Dokumentissa kerrottiin kuinka Paradise Cocktailin esiintyjiä säilytettiin öisin kopeissa kuin minkkejä. Tottelemattomat saivat ”saiputtaa”, sukkaan tungettua saippuaa, jonka lyönneistä ei jäänyt jälkiä, jotka estäisivät kameran eteen menon seuraavana päivänä. Tapahtui myös näyttelijöiden selittämättömiä katoamisia, kun roolihahmo noin vain poistui ruudusta. Tai vaihtui toiseen, ilman että kukaan kysyi perään.

Ihan legendaarinen! Jos sivistyksessänne on Julmahuvin kokoinen aukko, suosittelen katsomaan ainakin tämän pätkän (ja sen jälkeen hommaamaan koko DVD-boksin):


Julmahuvin huumori uppoaa meikäläiseen kuin kuuma veitsi vanhaan ihmiseen voihin ja muutamat sketsit ovat erityisesti painuneet mieleen.

Tässä lienee myös sopiva kohta paljastaa, että minulla ei olisi mitään sitä vastaan, että olisin Korpelan Tommin muija. ;) 

6 kommenttia:

 1. Eheheheh, jooo :D

  Toisaalta, yks sketsi, jota en varmaan ikinä unohda on ikivanha Veli Puolikuun "Näin tehdään Pääsiäishanukasta - otetaan yksi hanu jne". Mä nauran nytkin niin, ett yks Tena on jo mennyt :) Vaikka en siis muuta kuin mietin sitä!

  Haa, löytyihän se juutuupista: http://www.youtube.com/watch?v=lBBWrh-kaY4&has_verified=1&oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DlBBWrh-kaY4%26oref%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.youtube.com%252Fwatch%253Fv%253DlBBWrh-kaY4%26has_verified%3D1&has_verified=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOOOOOO! Toi Hanu on munkin yks kestosuosikki! Ihan ehdoton ja erityisesti se äänensävy PPP:llä kun se honottaa "Otetaan yksi raaka hanu..." :D :D :D

   Kuolemattomia ja legendaarisia. :)

   Poista
 2. Ei hitto, muistan myös elävästi tuon hanun. Kiitos linkistä, Julmahovi on päässyt menemään ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julmahuvi kilpailee kummasti hanun kanssa. :D

   Poista
 3. Julmahuvi on ehdottomasti kulttikamaa, sellaista mihin ei kyllästy koska se ei ole väkisin tehtyä niin kuin nämä nykyiset.
  Niin, ja mitä parhainta naistenpäivää -S- rakas, tätä kaikkea pusujen kera <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, siis ihan loistavaa viihdettä. Vaikka täytyy sanoa, että putouksen sketsihahmotkin ovat olleet hyviä näin nykyviihteessä. :)
   *puspus* Voit suudella kättäni. ;)

   Poista