perjantai 8. maaliskuuta 2013

8. Varkain

Kuin varkain on taas viikko vierähtänyt. Minne nämä päivät, kuukaudet ja vuodet katoavat?
Vastahan se Naistenpäivä oli ja taas on! (olipas huono aasinsilta, pahoitteluni)

Jos jostain pitää naapurimaata Venäjää kadehtia, niin tästä päivästa voisi olla näin naisena kateellinen. Siellä naistenpäivä on Suuri Kansallinen Juhlapäivä jolloin naisia ylistetään ja lahjotaan ylenpalttisesti. 
Jopa tänne naapurimaan eukoille muistavat yhteistyökumppanit lähetellä naistenpäivätoivotuksiaan.
Mutta kolikon kääntöpuolena on sitten se, että muina 364 päivänä vuodessa meillä täällä Suomessa on naisilla tasa-arvoisemmat oltavat. Eli enpä kadehdi kauheasti sittenkään.

Hyvää naistenpäivää kaikille ihanille Blogistanian naisille! 
Ja tietysti myös miehille. :)

 

10 kommenttia:

 1. Kiitokset ihanasta tulppaanikimpusta. Voin sanoa, että olen kouluttanut täällä mieheni, että odotan naistenpäivänkukkia ja hän ne minulle tuo ... myös pieni lahja ei tekis haittaa... mutta joo Venäjällä on tänään iso juhlapäivää . Eestissä on jäänyt naistenpäivä sitten taka-alalle, kun ruvettin juhlimaan Äidienpäivä 20v. takaisiin, mutta nyt pikkuhilja tulee takaisiin naistenpäivän merkitys ja kukkapuska edelleen tuodaan ... vaikka kontamalla kotiin ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi tieto minulle, että Virossa eo vietetty äitienpäivää. Kiva, että perinne on palannut ja äiditkin saavat oman ansaitsemansa päivän.
   Ja kyllä naistenpäivää kannattaa juhlia!

   Poista
 2. Hyvää naistenpäivää ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua sinullekin. Pitääkin ostaa tänään itselleen naistenpäiväkimppu - kiitos ideasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, minäkin ositn kukkaset itselleni jo etukäteem kun Siippa oli reissussa.
   Viikonloppu on ollut aurinkoinen ainakin tähän asti kun käytiin pentuja nuuskuttelemassa. :)

   Poista
 3. Hyvää naistenpäivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *ojentaa käden*

   Puspus sullekin, olet ihanainen naisia kunnioittava Ritari. *hali*

   Poista
 4. Vielä ehdin: Hyvää naistenpäivää sinulle ihaNainen :D

  Minä sain kukkivan kliivian. Entisestä hajosi ruukku ja kasviparka istuu nyt muovipussissa odottamassa uutta ruukkua. Kasvin haasteellisuuden tietäen, pakkasin stockan pussiin. Ehkä se leppyy ja kukkii seuraaviin täysiin kymppeihin yltäessäni. Ehkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite oot.

   Ja rohkeasti yrität kasvatella kliiviaa... Mä luulen, että Stockan pussukka ei riitä. Sen verran ne yleensä ottaa nokkaansa, mutta pidetään peukkuja.
   Mä olen jo ajat sitten luopunut ajatuksesta hoivailla viherkasveja. Mulla on toi yks joulu/pääsiäiskakstus, joka sinnittelee niiden muutamien orkideojen ohella. Juu, mun pihakasvit voivat paremmin kuin sisärehut...

   Poista