lauantai 5. heinäkuuta 2014

Sydämen päällä

Tällä hetkellä sydämen päällä on aikaisin keskiviikkoaamuna käynnistyvä lomamatka! Ja ehkä vähän se, että koiruudet joutuvat kenneliin viikoksi. Vaikka niillä siellä on kaikki hyvin ja viihtyvätkin, niin etenkin PP:n kohdalla tunnen pienen suuren piston sydämessäni. Totuuden nimissä, se on ihan helvetin vanha koira ja helvetin vanhan koiran kuuluisi saada nauttia elämänsä ehtoosta kodin lämmössä tutuissa kuvioissa eikä joutua paiskatuksi pieneen koppiin haukkukonsertin keskelle.
Kuitenkin rakastan jo etukäteen tulevaa reissua niin paljon, että kovetan sydämeni ja luulen, että tämä on viimeinen (tai toiseksi viimeinen, elokuun alkuun on paikka varattu) kerta sen osalta kun se kenneliin joutuu.

Tajusin tässä viime viikolla, että vuorotteluvapaa alkaa tehdä tehtäväänsä. En muista, että olisi kamalasti mikään vituttanut viime aikoina ja siksi kai nämä postauksetkin ovat niin laimeita ja mitään sanomattomia. 
Suurin vitutuksen aihe eilen oli se kun huomasin yhden uuden naapurin (ilmeisesti vuokralainen, asuntoa ei tietääkseni ole myyty) idioottimaisuuden huipentumana tunkea muutossa käyttämänsä pahvilaatikot kokonaisina pahvinkeräysastiaan. Kokonaisina, vittu! Äly hoi, älä jätä. Haluaako joku arvata onko uusi asukas kantasuomalainen vai ei...

JälkiJuttu:
Ilmalämpöpumppu on ihana! En ole kahtena edellisenä yönä herännyt kertaakaan eikä aamulla ole ollut nahkea tai hikinen olo. Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka ovat tällaisia meikäläisen tapaisia hikipusseja.

12 kommenttia:

 1. Tarkoitat kaiketi, että suosittelet 'viileästi' sitä kaikille... Olenpas nokkela. Aivot pehmenneet auringossa, jossa olen köllinyt monta tuntia, jeeee !! Mutta ilmalämpöpumppu on ehdottomasti hienoimpia keksintöjä kotioloihin, mitä tiedän. Kesällä pitää rouvat viileänä ja syksyllä/ talvella lämpimänä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan viileästi. :D

   Juu, hieno keksintö. Tosin meillä tuota ei käytetä talvella koska täällä on se kaukolämpöhalvaus, mutta nyt toimii oikein hyvin. ;)

   Poista
 2. No onhan ne sitte ilosii ku tuutte reissusta, koirat.
  Mamu ei tunne sääntöjä, sille tarttee jonku eli sun käydä sanomassa. :) Muistat vaan hymyillä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan ne, mutta silti.

   Ja tämän mamun kanssa on se ongelma, että mä en osaa sitä "kolmatta kotimaista" ja se teeskentelee ettei osaa muuta kuin sitä, muuten voisin sanoakin. ;)

   Poista
 3. Talossamme on lähinnä vain kanta-astuja suomalaisia, mutta tuskin koskaan laatikkoja on litattu! Ehkäpä siksi, että keräyslaatikoita on kaksi (on tosin myös kaksi isoa taloa...). Että ei se ehkä ole mikään tae. Suurin osa ei myöskään vieläkään tiedä, miten paperijätteet lajitellaan. Osa ei lajittele mitään. Sadassa asunnossa löytyy aika monenlaista roskienviejää ja sukankuluttajaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kerrostalossa asuessa oli roskiskatos aina "mielenkiintoinen". Tässä yhtiössä on kuitenkin vaan 15 asuntoa ja ollaan pidetty aika natsimeininkiä roskisten suhteen, koska se on ihan älyttömän kallista kun tehdään jotain sellaista mitä ei saisi.

   Tarttee vissiin käännättää ohjeet, vaan tiedä auttaako sekään sitten...

   Poista
 4. Hyvää reissua jo näin etukäteen ja tunnustan rehellisesti että kadehdin sua kun pääset pois täältä helvetin vihreästä pakastimesta, olkoonkin että kelit näyttäis nyt lämpenevän mutta se on harhaa - ens viikolla on taas pakkasta.
  Saippuoita! Vaahtokylpyjä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähdetään tätä hellettä pakoon! Lupaan, että niillä huudeilla ilmasto on kutakuinkin suomalainen eli mihinkään etelään ei karata vetelehtimään aurinkoon.
   Mutta kiva lähteä, huomenna ollaan jo kaukana tähän aikaan. :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Väitän, että joka paikassa löytyy vähintään se yksi kiintiönaapuri, joka on arsesta.
   Meillähän se on tuo puutarhatonttu, valitettavasti...

   Poista
 6. Onni on oma roskis ja oma ilmalämpöpumppu :D

  Espoossa sitä löysi kierrätyspaperilootasta milloin lastenrattaat milloin vaippavyöryn. Joten enpä yhtään ihmettele sinun löytöjäsi.

  Koveta nyt vaan se sydämesi, kyllä PP siellä kennelissä pärjää. Koira elää hetkessä, ei se haudo kostoa paluusi varalle. Lomaile siis levollisesti ja nauti siitä, että mikään ei v-tuta. Ellei hotelliin osu pahimman luokan brittiurpoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on!

   Sitä minä olen ihmetellyt, että miten näin pienessä yhtiössä voi roskiksessa olla joka viikko pyykinkuivausteline... Taitavat olla todella huonoa tekoa nykyään.

   Yritän kovettaa sydämeni, kohta karautetaan kenneliin.
   Brittiurpoista ei liene pelkoa noissa valitsemissamme hotelleissa, mutta niistä jenkkiversioista kylläkin. ;)

   Poista