tiistai 1. heinäkuuta 2014

Huulipuna

En käytä. En ole oikeastaan koskaan käyttänyt. Joskus muinoin yritin opetella huulipunaa käyttämään, mutta silloin tuntui vain siltä, että se sottaa tai että huulet kuivuvat. Nykyään taitaa olla jo niin paljon juonteita suun ympärillä, että ei kannata käyttää kun se valuu vaan jonnekin ryppyihin.

Huulirasvaa käytän aina ja joskus juhlapäivänä "parempaan" meikkiin saatan muistaa sipaista liki väritöntä huulikiiltoa. Sitä omistan tasan yhden tuubin ja hyvin on riittänyt. Mutta huulikiiltoakaan en koskaan muista lisätä vaikka muistaisin tuubin sujauttaa laukkuun mukaan. Joten olen sitten ilman.

Niin ja sen lisäksi, että huulipuna on mielestäni epämiellyttävää, on värin valinta tosi vaikeaa. Liian usein näkee naisia, jotka ovat valinneet täysin väärän ja luonnottoman huulipunan. Sellaisen suttuisen värisen tai jonkun liilaan vivahtavan, että näyttää kuolleelta. Eikä näille kukaan kehtaa sanoa, että "sori vaan, mutta pieleen meni tuo värivalinta. Sinuna pyyhkisin pois".

Eräs tuttavapiiriini kuuluva nainen käyttää sellaista rumaa ikäänkuin oranssiin vivahtavaa huulipunaa. Kenenkään huulet eivät oikeasti ole lähelläkään sellaista väriä ja siksipä henkilön suu näyttää täysin irralliselta osalta naamassa. Karseaa... Mutta mikäs siinä jos se peilistä katsoessa itseä miellyttää.
Toinen kamalin mahdollinen huulipunaväri on se kun aikuinen nainen vetäisee jotain "huurteista pinkkiä" huuliinsa kuin mikäkin meikkausuransa alussa oleva kokeileva teini. *brrrrhhh* Juu, parempi kun en sekaannu moiseen tököttiin ollenkaan. Käyttäkööt ne jotka osaavat, haluavat ja uskaltavat. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti