torstai 13. helmikuuta 2014

Suuri sisustuspostaus (sisältää kuvia)

Koska väistelen nyt huolella noita tarina päivässä -haasteen sanoja (ei ole mitään sanottavaa Niiskuneidistä tai liukurista), niin pitää sitten postailla jostain muusta.

Minähän olen tunnettu siitä, että sisustus huushollissa vaihtuu vuodenaikojen mukaan eli vähintäänkin sen neljä kertaa vuodessa plus juhlapyhälookit lisäksi... Uskoiko joku edellisen lauseen?? *huutonaurua*

Eilen olin työpäivän jälkeen erittäin puuhakas. Suuntasin hyvin etukäteen suunnittelemani kuvion mukaisesti shoppailemaan. Joo, ihan vaan siksi, että oli pakko.
Ensin suuntasin lemmikkitarvikeliikkeeseen ostamaan VV:lle sapuskaa ettei raukan tarvitse nälkää nähdä vain siksi, että omistaja ei laiskuuttaan kiireiltään saa ruokaa hommattua. Siinä hommassa ei kauaa nokka tuhissut ja kohta olinkin jo kääntämässä rattia kohti sisutuskauppaa.

Nythän on niin, että olen jo ainakin kaksi kuukautta tuuminut sekä ääneen että itsekseni sitä, kuinka pitäisi ostaa uusi suihkuverho. Meillä kun ei ole suihkukaappia eikä -seinää, niin verho on oltava jos ei halua koko pesuhuoneen kastuvan. Koska suosin ihan luontoonpaskomismallisia muovisia suihkuverhoja, joudun sen aina muutamien vuosien välein uusimaan kun ne pinttyvät eikä minun vähäisillä kodinhengetärtaidoillani niitä puhtaaksi saa.
Syy miksen ole jo aiemmin ryhtynyt tuumasta toimeen on se, että olen kovasti pitänyt siitä käytössä olleesta suihkuverhosta. Se oli nimittäin tällainen:
 
Koiruudet suihkussa

 Ja sen edeltäjä puolestaan oli tällainen:

Lampaiden laskentaa.
Lammasversiosta pidin erityisesti, sillä noiden bäbättimien ilmeet olivat ihan loistavia. Valitettavasti nyt etsiskellessäni jotain yhtä hauskaa lähisisustuskauppojen valikoimista, en löytänyt mitään vastaavaa.

Aikani hypistelin eri vaihtoehtoja ja koska edelleen, näinkin vanhana, olen sitä mieltä, että suihkuverhossa pitää olla joku juttu ja sen pitää olla jollain tavalla hauska ja viihdyttävä, päädyin tällaiseen malliin:

Seppo-Seepra ja kaverit.
Ei ihan yllä minun maailmassani vaikkapa tuon koiraverhon tasolle, mutta on kuitenkin ihan jees.

Ja kun kerran sisustamisen alkuun pääsin, niin ostaa rysäytin uuden maton pesuhuoneen lattialle samantien. Siis ihan uusi ilme koko pesuhuoneessa, hyvä etten jo kaakeleiden vaihtoa ryhtynyt tilaamaan!

Matto ja verho kainalossa suuntasin autolle, jossa täytin pissapojan säiliön muistaessani ja kurvasin vielä bensatankin täyttöön ennen kotiin suuntaamista. Kyllä Siippa nyt hämmästyy kun kotiutuu! ;)

Mitähän suurta sisustuksellista sitä seuraavaksi keksisikään... ;)

12 kommenttia:

  1. Sulla näyttää olevan sisustamisessa selkeä teema ja se paljastaa naisesta aika paljon juttuja jotka ovat kyllä ihan plussaa. Niin ja täytyy sanoa että pidän sun tyylistäsi koska teillä on selkeä, raikas ja siisti (viimeisin allaviivattu ja kursivoitu koska pesuhuoneen siisteys on yks mun pakkomielteistäni) kylppäri joten voit kuvitella millaisia paskahalvauksia saan silloin (onneksi tätä nykyä harvoin) kun joudun astumaan 70 - luvun iloisten mutta paskalla pinttyneiden värien maailmaan...

    Auto - sekä koirahuollosta pisteet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Psst... Noi kuvat on ihan varastettuja netistä eli ei ole mun kylppäristä.
      Meidän kylppäri tosin on aika neutraali, suunnittelu jostain 90-luvulta värien puolesta. Muuttaisin montakin asiaa siinä, mutta olkoon nyt toistaiseksi. Onneksi voi aina vaihtaa suihkuverhoa. ;)

      Poista
  2. Et vaihda sisustusta neljännesvuosittain? Ai kauhee... :D
    Tuosta lammasverhosta. Eikö se nukuta suihkussa kun laskee lampaita? Tosin, en kyllä itse ole koskaan onnistunut sillä tempulla nukahtamaan. Ryhdyn miettimään lampaiden kokoa, näköä, rotua ja makuominaisuuksia ruokapöydässä.

    Kiitos kuitenkin sisustuksellisesta infosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nii... Kyllä ihan sattui moisen tunnustuksen tekeminen. ;D

      Ei nukuta (muistaakseni) lammasverho juuri sen takia, että lampaiden ilmeet olivat tosi hauskoja. En minäkään koskaan ole uneen päässyt lampaita laskemalla.

      Ehkä esittelen seuraavaksi pikkuvessan saippuakupin... tai jotain. ;-P

      Poista
  3. Mä oon vajaa siinä mielessä, etten käytä suihkuverhoa vaan räiskyttelen iloisesti koko pesuhuoneen märäksi :) Toi lammasverho on suosikkini eikä ole muutkaan pahoja.

    Yhdyn Rantiksen paheksuntaan: etkö siis todellakaan vaihtele sisustusta vuodenaikojen mukaan? Olen pöyristynyt ;D ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua inhottaa jos on koko pesuhuone märkänä. Tai siis kyllähän mä osaisin silleen sivistyneesti suihkutella nurkkaan päin, mutta se mies...

      Yritän parantaa tapani ja vaihtaa vaikka yhden sohvatyynyn päällisen vuodenaikojen mukaan. ;D

      Poista
  4. Tjaa - sanoisin että eläimellistä menoa teidän suihkutiloissanne :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on eläimellistä menoa koko kämpässä! ;D

      Poista
  5. Sunnutaita!
    Teidän Korkeutenne on sitten käynyt vähän pitemmälläkin tuolla itä-suomessa kun löysin Teidät täältä:

    http://www.bname.ru/analysis/blogittaisko.blogspot.ro/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jopas! Mitään en tuosta sivustosta ymmärtänyt, mutta ei kai sen niin väliä. Tuosta viimeisestä maatunnuspäätteestä väittäisin olevani Romaniassa... Juu, en oo koskaan käynyt enkä aio mennä.

      Poista
  6. Koiraverholle pisteet!
    Ja tottakai olet jo valmistellut pääsiäissomistukset? Tipuverhot silitetty ja munakoristeet valmiina?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koiraverho on hauska. Seepran ostettuani bongasin meidän Prismasta koiraverhon puoleen hintaan... En viitsinyt ostaa varastoon seuraavaa kertaa varten. Jos olisin hoksannut sen aiemmin, olisin varmaan uusinut koiramallin.

      Juu, pääsiäisenhän minä ehdin valmistella ihan loistavasti tuossa vuorotteluvapaan alkajaisiksi. Siinä sitten liimailen höyheniä omaan ja VV:n pyrstöön. ;)

      Poista