keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Selkeä sukuvika


Saatatte kenties muistaa, että VV söi Siipan rillit silloin viime juhannuksena. Sehän oli tavallaan ainoastaan onnellinen sattuma, sillä näin sain hänet optikolle uusia hankkimaan. Sittemmin herra on viisastunut ja laittanut okulaarinsa kakarakoiran ulottumattomiin.

Pari päivää sitten sain VV:n kasvattajalta sähköpostin, jossa hän kertoi edellisestä pentueesta kotiin jättämänsä koiran (se joka meilläkin oli hoidossa) syöneen hänen silmälasinsa viime viikonloppuna... 
Oli yöllä herännyt omituiseen ääneen ja siinä pentu pureskeli tyytyväisenä yöpöydältä nappaamiaan rillejä, jotka muuten olivat alle kolme kuukatta vanhat.
Jos en tietäisi kuinka paljon moinen ottaa päähän, olisin nauranut. Nyt en nauranut, mutta kerroin jutun Siipalle, jonka arvelin osaavan arvostaa tätä tahatonta vertaistukea, ja arvostihan hän. Tuumasi, että siitä pennusta se on helppo uskoa kun on aikamoinen tuulispää ja riiviö, mutta että meidän prinsessasta ei olisi ikinä uskonut jos ei olisi itse kokenut. ;)

Näin tuli todistettua, että ihan selvästi on sukuvika moinen himo silmälaseja kohtaan, nyt se on todistettu! Täytyy pitää mielessä, mikäli saman sukuhaaran koiria meidän huusholliimme vielä pesiytyy.

VV on onneksi vähentänyt kiinnostustaan yöpöytääni kohtaan. Vähin erin on jo voinut ryhtyä purkamaan päiväbarrikaadeja ja yöllä niitä ei ole tarvittukaan kun koiraneiti taitaa mieluummin kuorsata perse homeessa meikäläisen läskireiden vieressä kuin tutkailla mitä kivaa yöpöydällä voisi olla.

Asiasta kukkaruukkuun
Alan varmaankin lopullisesti pimahtaa, sillä minua nauratti ihan valtavasti tämä muutaman päivän takainen Hesarin Fingerpori:


Ja naurattaa se vieläkin. :D

6 kommenttia:

 1. Meidän pentusella on sukuvikana mieltymys vetoketjuihin, minkä on saanut tuta yksi sohvan istuintyyny ja useampikin talvitakki. Samoin taipumus "kylpeä" vesikupissa on kasvattajan mukaan kotoa opittu, ei tosin omalta emolta vaan toiselta saman kennelin asukilta. Olivat kuulemma kaikki pentueen jäsenet istuneet kiltisti rivissä katsomassa, kun tämä yksi näytti, miten vettä loiskutetaan oikein kunnolla, ja varmemmaksi vakuudeksi tämä demonstraatio oli toistettu moneen kertaan. Ovat ne kyllä tavan persoonia nuo karvakamuset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiva intohimo tuo vetoketjukin! :D
   Meillä pörrierin salaisia syntejä ovat myös sukat. Sehän ei voi ohittaa sukkaa nappaamatta sitä mukaansa. Mutta onneksi se ei syö niitä. :)

   Vesikupissa loiskiva paimenkoira kuulostaa kovin tutulta... Minullakin on ollut useampi sellainen, joiden mielipuuhaa erityisesti pentuna on ollut loiskutella vedet lattialle ja lipittää sitten sieltä. Useimmat ovat moisesta tavasta "parantuneet" iän myötä.

   Poista
 2. Ihanat, rillejä syövät haukut! Toisten syö tohveleita, teillä ollaankin vähän erikoisempia... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, tohvelit olisivat varmaankin halvempi vaihtoehto... Rillit maksavat paljon eikä pentukoiran tekosia korvaa mikään vakuutuskaan.
   Mutta toisaalta, pentuajasta ollaan käytännössä selvitty niillä yksillä rilleillä, palastellulla talouspaperilla ja varastetuilla sukilla. Että ei kauheen paha kun ottaa huomioon, että meiltä löytyy myös kohta 10 vee piski, joka viimeksi puoli vuotta sitten söi seinään mukavan kolon...

   Poista
 3. Samaa hullua lahkoa täälläkin - mä nauroin vedet silmissä tolle kellolle. Rillejä en sentään syö ;-) mutta meidän puput popsii nettipiuhoja ja tekee ninjaloikkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät ettet syö rillejä, en usko niiden olevan kovin hyvä lisä kasvisruokavalioon. ;)

   Onneksi puput syövät vain nettipiuhoja, sähköjohtojen pureskelusta voisi lähteä henki... Ninjaloikat ovat ehdottomasti plussaa! :D

   Poista