perjantai 21. syyskuuta 2012

Työviikko melkein pulkassa

Se on sitten perjantai, toverit. Erään tuttavan sanomana: "Perjantai on ihan paras päivä, sillä viikonloppu on edessä ja perjantaina pitää juhlistaa edessä olevaa viikonloppua." Ihan hyvä elämänohje mielestäni. :)

Havainnoin ihan ite, että sen Tabin hankkimisen jälkeen olen entisestään laiskistunut läppärin käytössä. Siksipä varastan työaikaa ja kirjoittelen päivän jorinani maksetulla ajalla (hyi minua!). Toisaalta, en vietä kahvitaukoja, joten sovitaan, että kirjoitan niiden aikana.
Iltaisin sitten lueskelen muiden blogeja ja kommentoinkin sillä armaalla Tabletillani. Se on kyllä kätevä "surffilauta", mutta ainakaan bloggeri ei oikein taivu sen selaimessa haluttuihin käskyihin ja kirjoitusvirheitä tulee ihan älyttömästi. Ja se mobiilibloggeri vasta pönttö onkin. Sitä olen käyttänyt ainoastaan muutamien kuvien siirtämiseen ja yhden kerran kokeilin, että kuinka sillä taittuu postauksen teko puhelimella. Ei ollut helppoa. ;)

Tämä piskuinen blogitekeleeni täyttää ensi viikolla kokonaisen vuoden! Sitä pitäisi varmaankin juhlistaa jotenkin. Siis muullakin tavalla kuin viemällä auton huoltoon samana päivänä. Onko ideoita? Tai ehkä kerään hakusanojen parhaat palat, sellaiset joita en ole vielä noteerannut postauksissa ja väsään niistä jotain.

Ai niin, Siipan patti leikattiin ja lääkärin mukaan se näyttäisi olevan ihan vain koteloitunut rasvapatti. Tuollaiste patit kuulemma tulevat yleensä selkään. En tiedä miksi. Patologin tulokset tulevat parin viikon sisällä. Neljä tikkiä siihen töräytettiin ja täytyy sanoa, että ei se mikään kauniisti kursittu ole. Vaan eipä tuo haittaa kun ei se mihinkään näy ja kai miehellä saa vähän ollakin rumia arpia. ;)

Olen myöskin tällaisena telkkarin orjana iloinnut kovasti siitä, että Emmerdale on palannut pitkältä, liian pitkältä, kesätauoltaan. Siinä on saippuasarja, johon tunnustan olevani koukussa pahasti. En vaan ymmärrä tuota Maikkarin politiikkaa pitää kolmen kuukauden tauko aina kesällä kun olemme muutenkin pari vuotta jäljessä Briteissä esitettävästä. Sitten on aina kuuppa sekaisin kun piipahtaa "saarella" ja näkee tulevaisuuteen. :D

Hieman haikeana toivotan myös tervetulleeksi Kotikadun viimeisen tuotantokauden, joka alkoi eilen. Sekään ei mene päähäni, että miksi sarja lopetetaan, vaikka kai sillä ihan kohtuullisesti katsojia riittää.
Ja tästä saadaankin hyvä aasinsilta siihen, että näin meidän Prismassa Kotikadun Teemun (eli Ville Keskilän)! Mä olin ihan et ou nou!  Minä, joka en yleensä koskaan bongaa ketään "julkkista". Ja pitkäripaisessakin seisoin jonossa hänen takanaan, olisin voinut koskettaa jos olisin kehdannut. Viikko siis pelastettu. ;)

Viikonlopun suunnitelmiin kuuluu sienimetsään meno, mikäli nyt ei ihan kaatamalla vettä tule. 
Lisäksi pitäisi mennä etsimään uutta sohvaa. Se se on sitten kivaa... Nykyisestä on runko nitkahtanut ja siinä olisi vielä runkotakuu voimassa, mutta kun sohvan tehnyt tehdas & myyjä on heittänyt sen kuperkeikan jo pari vuotta sitten niin vaikea se on lähteä kompensaatiota kyselemään. Kiva. Olen jo suhtautunut asiaan siten, että emme löydä yhtä kivaa uutta sohvaa ikinä. Pessimisti ei pety ikinä -asenteella mennään taas.

Myös pihaa pitäisi kuopsutella talvikuntoon vähitellen. Olen päättänyt ottaa kukkapenkistä osan villitulppaaneista pois ja laittaa tilalle "jotain". Mitä se jotain on, en tiedä. Ja kalkitakin pitäisi sekä kukkapenkki että ryytimaa. Meidän pihamme maaperä on ärsyttävän hapan, joten sammalta pukkaa kaikista mahdollisista paikoista. Nurmikkoakin kastellaan vallan sammaleentappoaineilla. Tosin tänä kesänä ei ole tarvinnut pahemmin kastella kevättä lukuun ottamatta. Ihan on tullut taivaalta riittävästi, tälläkin viikolla sademittarissa puolentoista vuorokauden saldo oli 37 mm. Ihan saatanasti siis.

Eiköhän tässä nyt tullut jo jaariteltua tyhjänpäiväisyyksiä tälle päivälle riittävästi. Mukavaa perjantain jatkoa!

JälkiJuttu:
Mainosten maailmasta on vielä pakko sanoa, että näin töllöstä uuden Polar-juustomainoksen. Mainoksessa luistelee Kiira Korpi ja mainoksen tunnelma on aika mukava (kuten niissä vanhoissakin Polar-mainoksissa). Tunnelman pilaa ihan täysin loppukohtaus, jossa Kiira on lähikuvassa juustonpala kädessään ja sanoo, tai oikeamminkin huudahtaa: "Tää on hyvää, maista säkin!"
Ärh! Kyseinen mainos ei olisi kaivannut minkäänlaista puhuttua repliikkiä, oikeasti.

4 kommenttia:

 1. No sinussa sitä virtaa piisaa, mikä on tietysti hyvä ettei ole tälläinen kasaan läsähtäjä kuin minä. Vai vuosi tulee täyteen, onneksi olkoon jo näin etukäteen. Valitettavasti katselen niin vähän tv:tä etten ole koukussa mihinkään paitsi Max:ilta tuleviin Massiivisiin urakoihin ja muutenkin kaikkeen rakentamiseen mitä isossa maailmassa tapahtuu. ei siis Piisisen Jormaa eikä mitään terassin vääntämisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tiedä siitä virrasta. Hyviä aikomuksia on paljon, mutta aikaansaannokset voivatkin sitten olla ihan minimaalisia. ;)
   Tänään kyllä ylitin itseni, leipomalla... Se on harvinaista herkkua tässä huushollissa. :D

   Piisisen Jormaa ei kyllä kukaan pysty selvinpäin katsomaan. Mun mielestä aika on ajanut remontti-reiskan ohi jo ajat sitten, mutta ei taida reiska ite sitä tajuta.

   Poista
 2. :D :D Osuit aivan oikeaan reiskan suhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä olemme molemmat nähneet reiskaa ihan kyllästymiseen asti. ;D

   Poista