keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Panopohdintaa (kuvilla höystettynä)

Raflaafa otsikkohan on pääasia keltaisessa lehdistössäkin, eikö? ;)
Vaan totta toinen puoli otsikossa. Tai tarkemmin ajatellen koko otsikko, kuten tulette huomaamaan.

Jokunen vuosi takaperin (ja saattaa olla vieläkin) oli jollain tapaa muotia "omistaa panokaveri" sen sijaan että olisi seurustellut jonkun kanssa. 
Ihan en vieläkään ole ymmärtänyt, että miten se panokaveri (elikkäs hienommin fuck buddy) eroaa seurustelukumppanista... Ilmeisesti siten, että kyseisen henkilön kanssa "vain" paneskellaan, mutta ei sitten harrasteta niin sanottua treffeillä käyntiä eli toimintaa paneskelun ulkopuolella. 

Okei. Ihmisellä on seksuaalisia tarpeita ja on sitoutumiskammoa ynnä muuta. Mutta silti. Panokaveri? Tai no joo, sellaisella vakipanolla välttää sen kaamean baareissa metsästyksen ja "hatunjakotilaisuuden" pilkun aikaan.
Mutta väitän edelleen, että jos sulla on joku vakituinen pano tai hoito tai miksi sitä sitten haluat kutsuakaan, olet jonkunlaisessa parisuhteessa kyseisen henkilön kanssa. Yhden yön juttuja ei lasketa. Ne, jos mitkä, ovat niitä panoja.

Mistäs tämä nyt juontui mieleeni? No siitä, että erehdyin katsomaan koko kansan tosi-TV-suosikkia eli Big Brotheria puoli jaksoa. Siellä sitä pussailtiin ja poikain kesken pohdittiin, että keneltä mahtaisi saada ja kuka olisi se, jolta ei todellakaan irtoaisi. Hohhoijaa... Lisäksi luin jommasta kummasta ihanaisesta iltapäivälehdestämme, että taloon menijöiltä oli kysytty olisivatko nämä valmiita harrastamaan seksiä talossa... Ja aika moni taisi sanoa, että totta vitussa (tai munassa).

Ilmeisesti ajat ovat muuttuneet ja jos panettaa, niin pannaan kaikkea mikä liikkuu ja minkä juoksemalla kiinni saa. En minä muuta selitystä keksi. Eikä onneksi tarvitsekaan.

Lupaamani kuvaosuus tulee sitten tässä. Keltaisessa ylläri-gladioluksessa on mukana vähän punaistakin! Ja niitä on siellä toisenkin kukkavanan verran eli vuoden yllärisipuleita olikin kaksi. :)
Toisessa kuvassa näkyy sitten ne oletetut eli lila ja punainen. Melkein toivon, että ylläreitä olisi ollut enemmänkin. No, ensi vuonna uusin sipulein sitten.


   
Siinäs näitte. En valehdellut otsikossa. ;)

6 kommenttia:

 1. Ihanat kukat! Ja voi hitsi et nauratti toi panokamu. Joku jolle ilmottas tekstarilla et hommat puolen tunnin päästä, ettei tarttis juosta sitä kiinni hahaha. Ja hyi BB, en ole katsonut enkä katso.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii... Mut mitä sit jos se panokamu ei vastaa puhelimeen? Tai sanoo, että nyt ei sovi? Mä en oikein ymmärrä, että miten tommonen toimii, mutta onneks mun ei tarttekaan. Olen liian vanha ja konservatiivinen. :D

   Ja BB... Siis mun mieli nyrjähti siitä puolikkaasta jaksosta sen verran, että en taida ihan heti toipua. Olen oikeasti valovuosien päässä ajatusmaailmaltani, jos ne talon tyypit edustavat läpileikkausta nykyisestä nuoresta aikuisesta sukupolvesta.

   Poista
  2. Ehkä se on just siinä se kamun ja panokamun ero, et koskaan ei saa/halua sanoa ei? :DDD

   Poista
  3. Ehkä! :D :D :D
   Parempi kun ei yritä miettiä, nyrjähtää vaan se ainoa aivosolu. ;)

   Poista
 2. Kukat on kyllä ihan über kauniita, onnittelut!

  Ja tuo panokaveri asia sitten. Se on jollain tavalla ymmärrettävää, mutta se, että retostellaan ja pidetään tärkeänä sitä, että tunnesidettä ei (muka) synny, on kyllä jonkun sortin psykopatiaa. Tai vaihtoehtoisesti olen nunna moraalikäsityksineni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos. :)
   Gladioluksissa on "sitä jotain", mitä en osaa selittää. Samanlainen fiilis minulla on liljoista. Ilmankos molempia kasvattelen pihallani. :D

   Niin, sinä sen sanoit. Sitä kehuskelua minäkin ehkä enemmän ihmettelen kuin sitä, että ihmisillä on näitä vakipanoja (muka) ilman tunteita. Toisaalta onhan se parempi ja turvallisempi vaihtoehto kuin lennähdellä kukasta kukkaan ja mahdollisesti vielä ilman kondomia... brrrhhh, mikä ajatus...

   Poista