tiistai 11. syyskuuta 2012

Sairaskertomusta

No ei, vaan kaikkien lemppari ja suosikki: hakusanoja!
Koska olen siis enemmän tai vähemmän maannut tämän päivän sohvan pohjalla nukkuen tämän lenssuni kourissa (ja välillä tuijotellut jotain ihania töllön päiväohjelmia) Lisäksi yllärinä tälle päivälle ilmaantuivat takapihan aitojen pellittäjät kun niiden piti tulla vasta viikon päästä... Vedin verhot eteen ja teeskentelin, että ei ole ketään kotona eivätkä ne kauaa pihalla kikkailleetkaan. ;)

Mutta siis hakusanoihin, joilla jälleen on kuukkelin avulla tänne löydetty. Koska en ole ihan varma, ovatko etsijät löytäneet tahtomansa, koitan taas valottaa asioita.

gladiolukset 
Juu, täällähän niitä. Olen huono ihminen ja heitän syksyllä kukkineet roskikseen ja ostan seuraava keväänä uudet sipulit. Tämä oikeastaan vain siksi, että ei minulla ole paikkaa, jossa säilyttää sipulit oikein talven yli. Kuviakin etsijä varmasti löysi. 

siili askartelu
Tämä ei valitettavasti ihan auennut minulle... Olen kuullut kukkasiilistä, mutta siilien askarteluun ei minulla ole antaa vinkkejä. Sorry!


fifty shades of gray suomi
For the love of God! Mähän olen jo kertonut, että sen saa suomeksi jo ja jostain blogista muistelen lukeneeni, että ihan jostain kirjakerhostakin voi tilata. Että tsop, tsop, kirjakauppaan. Varmasti löytyy sieltä pokkariosastolta isossa pinossa, jota ei voi olla huomaamatta.
Ja ei, en ole omaani lukenut vieläkään. Tänään jo hetken harkitsin, mutta uni voitti.

hengenvaarallinen saalis
Discoveryn ohjelma. En tiedä onko tulossa uutta kautta, mutta jos tulee, niin se tulee varmaankin vasta myöhemmin, ehkä vasta ensi vuonna. Vaan uusintoja varmaankin näytetään, uskoisin. 

juoppo siili
Toivottavasti mikään siili ei ole luonnostaan juoppo. Enkä usko, että on. Siili on mukava eläin ja ilahdun aina niitä nähdessäni. Pitävät myös käärmekannan kurissa.
Ja jos pihallasi vierailee siili, älä anna sille maitoa. Koirankeksit sen sijaan kelpaavat ja vesi. 

karvaugit
Tämä olikin paha, sillä lukihäiriöni iski ja luin ensin: kar-vau-git ja pohdin, että mit vit... kunnes tajusin, että aaaaaa, nää on taas nää hemmetin UGGit! Mutta onko niitä muita kuin karvasellaisia? En tiedä enkä halua tietää. Eli en osaa auttaa.

kiire kiire aina kiire liisa ihmemaassa
Tämän varmaan tietävät kaikki, jotka ovat satuja elämässään kuulleet tai lukeneet (tai nähneet Disney-versioita). Siis Liisa ihmemaassa -sadussa hatuntekijä kani hoki aina tuota kiirettään. Ja joo, olen otsikoinut yhden tekstini sitä siteeraten. Pahoitteluni moisesta harhaanjohtamisesta.

kokin vapaapäivä
On harvinaista herkkua tässä huushollissa, mutta uskoisin, että ammattikokeilla on ihan työehtosopimuksissa määrätty vapaista.

suonenveto kaulassa
Taidan profiloitua joksikin suonenvetotyypiksi kun aina on näitä suonenvetoja. Kaulassa en muista, että minulla olisi ollu suonenvetoa, joten palaan siihen edelliseeni siitä jalkapohjan suonenvedosta.

voi pyhä sylvi 
No se on sellainen sanonta. En tiedä, miksi Sylvi on pyhä ja kuka se pyhä Sylvi on. Mutta viljelen kyseistä lausahdusta silloin kun en halua järkyttää pikkupilttien tai vanhojen mummojen mieltä rantarosvomaisella kiroilullani.

Että semmoisia. Tällä kertaa ei ollut panettanut blogger tai mikään muukaan. Maineeni on siis pelastettu, vai onko...?

6 kommenttia:

 1. Mulla oli kaulassa suonenveto ja kommentoin siitä sun postaukseen. *hih..*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niinhän se olikin! En yhtään muistanut ja olin ihan äimänä, että mistä näitä suonenvetotyyppejä löytyy. ;)
   No, toivotaan, että löysi vastauksn etsimäänsä. :D

   Poista
 2. Toi karvaugit oli mainio ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan. Mielessä välähti jo joku uusi karvanpoistomenetelmä tai vastaava, nimeltään karvau... ;-P

   Poista
 3. Hei tämähän onkin hauska idea, pitääkin kurkata omaa statistiikkaa ja tehdä vastaava postaus :D
  Kiitti vaan ideasta! Ja tuota noin, parantelehan nyt. Oletko kokeillut pientä päiväpörräystä? En tiedä paraneeko, mutta pienessä hönössä on kivempi sairastaa. Ja jos miehesi ihmettelee, sanot että annostelit pikkuisen liikaa lääkekonjakkia *hik*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, vaikka en voi kunniaa tästä ideasta ottaa itselleni. Alunperin ajatus tuli Ässän jatkojutusta, jossa hän käytti hakusanoja juonen kehittelyssä. Itse sitten jatkojalostin sen laiskuuttani ihan pelkkään hakusanaihmettelyyn. :)

   Hitto kun luin tämän vasta nyt. Hönövinkki olisi ollut ihan tervetullut, niin olisi tämäkin päivä sujunut vähän rivakammin. Vaan ehkä parempi, etten pörpötellyt kun aion huomenna ponkaista töihin. Eli elämä taitaa sittenkin voittaa. ;)

   Poista