torstai 27. syyskuuta 2012

Sillälailla, sano Tarvajärvi!

Tai joku muu vanha ukkeli. Sanonta kumpuaa edesmenneen mummon ehtymättömästä varastosta.

Mutta fiilis oli vähän tuollainen aamun edetessä.
Ensin heräsin joskus kolmen jälkeen siihen että oli ihan järjettömän kylmä. Vessaretken jälkeen oli pakko kiskoa pitkää yöpaitaa päälle, ettei ihan horkassa tarvinnut yötään jatkaa. Vastapainoksi meinasinkin sitten nukkua pommiin kun olin läpännyt kaikki kellot kiinni torkun sijaan.
Herättyänikin oli sitten hoppu ja hätä (ei minun aiheuttamani) töihin lähdön suhteen. Niinpä nappasin hammasharjan kiposta ja surautin tukkavahaa tuubista... Perkele... Onneksi oli uusi harja reservissä, joten käyttöön vaan. Tukkaa yritin sitten vahata, juu ihan oikeaa tavaraa oli käytössä, mutta jotenkin vaan tuli sellainen paska tukka -lookki. Töihin asti kun pääsin oli tukka lätsähtänyt vielä enemmän. Perkele... Ja seuraavaan kampaaja-aikaankin taitaa olla jotain pari viikkoa aikaa. Pitänee kehittää tymäkämmät aineet vahan rinnalle tai tilalle. Tykkään tästä lyhyestä frisyyristäni, mutta kyllä sitä vaan pitää olla vähän väliä leikkaamassa ja tuunaamassa.

Työpäivä meni joutuisasti ja sain aikamoisen kasan tekemättömiä ällökakkahommia tehtyä. Välillä ajatukseni viivähti noin kuukaus sitten äitiyslomalle jääneessä työkaverissa. Hänen laskettu aikansa on muistaakseni noin viikon päästä, mutta mistäs sitä koskaan tietää. Mitään viestiä ei ainakaan vielä ole jakaantumisestaan tullut. Viime kerralla taisi mennä yliaikaiseksi jos en ihan väärin muista... No, perästä kuuluu, uskon niin. Toivon, että kaikki sujuu mallikkaasti. Sitä kun ei koskaan tiedä, vaikka ei ensisynnyttäjästä olekaan kysymys.

Niin, sitten se eilisen päivän hakusana-arvoitus.
Jotkut saattavat muistaa sen vihapostaukseni (helmikuussa) näistä ihanaisista Crocs- ja UGG-popoista. No niin, omaan nilkkaanhan se osuu. Koko ajalta ylivoimaisesti eniten blogiini ohjannut hakusana on Crocs! :D
Eipä olisi postausta kirjoittaessa uskonut, että siitä tulee hakusanojen hitti. Ja toisaalta kenellekään satunnaiselle eksyjälle ei varmastikaan jää epäselväksi, mitä mieltä olen moisista jalkineista. 
Viikon sisällä sen sijaan näyttää olleen monta hauskaa hakusanaa joilla tänne on löydetty, joten ne saattavat ansaita oman postauksensa. Ehkä huomenna, nyt ei jaksa. 

JälkiJuttu:
Meille saattaa olla tulossa perheenlisäystä ensi keväänä, toivottavasti. Jännää... :)

4 kommenttia:

 1. :D Crocs:it, nuo mainiot petrokemian teollisuuden pienet perkeleet. Ei voi kuin ihailla markkinavoimia sillä ne osaa hommansa ja tästä elävänä esimmerkkinä yksi minun kaveri (nainen) joka kävi ostamassa 8 - vuotiaalle tyttäreelle SEITSEMÄN paria em. muoviläpysköitä. No eipä siinä mitään, varmasti oli kiva retki muutenkin. Tuskinpa vaan lähtisin retkelle johonkin päin suomea päätarkoituksena hakea seitsemän paria muovinkappaleita mutta tyylinsä kullakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen tiivistit hyvin.
   Mutta että seitsemän paria...? :-o
   Ja sittenhän niitä on tuunattuna jos vaikka minkälaisiksi. Kuten olen sanonut, voisin käyttää sellaisia mökkilipokkaina jos minulla olisi mökki. Vaan ei ole ja pihakenkäni ovat jotain ihan muuta. ;)

   Poista
 2. Ahhhaaaahhaa, olisihan se pitänyt arvata, crocsit ja uggit!
  Mulla on jossain kuva, miltä näyttävät aidot uggit kahden tallitalven jälkeen. Ne olivat kieltämättä aivan kompostikamaa ja kivistävin sydämin ne jätelavalle nakkasinkin. Lämpimät ja mukavat, ihan koko rahan edestä.
  Pirun hyvät ne kyllä olivat, paljain varpain hiihtelin lampaanvillavuoren pehmeässä pesässä.

  Crocsit eli foppatoffelit, kaikessa kauheudessaan ovat oivalliset pihakengät. Oli mulla kahdet aidot työkenkinäkin. Ei väsynyt tassu.

  Usein mietin, että jos meistä ihmisistä ei jää paskarantuakaan jäljelle niin jumalaton läjä muovikenkiä kyllä jää tästä sivilisaatiosta kertomaan. Ja se roskapussilautta joka ajelehtii maailman merissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, taisin siinä vihapostauksessani kirjoittaa, että aikuinen ihminen saa pilata koipensa UGGeilla, mutta lapsille en sitä suosittaisi.
   Ja moni seisomatyötä tekevä on kyllä kehunut Crocseja työkenkinä. Näkeehän niitä paljon hoitsuilla, joten ei kai ne ihan paskat voi jalassa olla vaikka saatanan rumat ovatkin. :D
   Että antaa kaikkien kukkien kukkia, mutta mä en moisia hirvityksiä hanki. ;)

   Ja juu, meistä jää vain kasa muovia jäljelle. Mieti kun silikonitissisen hauta joskus löytyy. Siellä on luuta ja silikonipussukat. ;-P

   Poista