keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Helvetin esikartano

Tänään sain pientä esimakua siitä, mitä on odotettavissa viikonloppuna jos yrittää poistua neljän seinän sisältä.

Töistä kotiin ajellessa näin entisestään kasvaneen telttakylän, mutta en vieläkään jaksanut pysähtyä kuvaamaan. Urheilupuiston paikkeilla oli jo suurta urheilujuhlan tuntua kun toimitsijoita singahteli sinne tänne. Yhtäkkiä muistinkin, että tänään piti olla jonkun sortin kenraaliharjoitus asian tiimoilta.
Kotitielle kun pääsin, niin virkaintoinen toimitsija pysäytti minut ja tiedusteli josko olen tulossa Jukolaan. Tuumasin, että ihan vaan kotiin olen menossa, tuonne tien päähän.

Koirien kanssa lenkkeillessä kiinnitin huomion lenkkireitin varrelta löytyviin kyltteihin. Jäin sitten tavaamaan yhtä ja olin ihan, että mitä vit...??!!! Siis oikeasti, aikovat sulkea nuo virkistyskäyttöön tarkoitetut kävelytietkin viikonlopun ajaksi. On se nyt perkele, että heidän toimitsijoiden ja kutsuvieraiden kulku parkkipellolta kilpailupaikalle pitää turvata niin, että ei vaan mitään turpauuno tuulipukutyyppejä kekkaloi keskellä kulkuväylää koiriaan kusettamassa tai muuten vaan ulkoilemassa. Jo on kumma, sanon mä.
Taidanpa siis ihan vittuillakseni ulkoilla edelleen tuolla normimaastoissamme. Katsotaan tuleeko joku poistamaan paikalta.

Lähdinpä sitten kosmetologille tukka piikillä ja hiki päässä kun olin tyhmyyksissäni siirtänyt työkiireiden vuoksi ajan tälle viikolle kun Siippa on reissussa. 
Tämä täytyi toki kokea, sillä ikinä ennen en kaikkina näinä vuosina nähnyt sellaista liikenneruuhkaa tällä kylällä! Ja tämä oli siis kenraaliharjoitus, joten perjantaina ja lauantaina sitten ollaankin ihan tiltissä täällä... 

Lauantaina pitänee ihan silkasta uteliaisuudesta mennä katsomaan, että millainen hulina siellä on. Siinä menee sitten meikäläisen suunnistusyleisöneitsyys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti