sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Aika jännä...

Pasilan sanoin. ;)

Töllätään vaalivalvojaisia. Kaikkea sitä näkee ja kuulee, ennen kuin sokeutuu ja kuuroutuu... Voitte uskoa, että meinas vaalikaffe mennä väärään kurkkuun kun julkaistiin ennakkoäänten tulos ja taatun Salen kanssa tokalle kiekalle oli kiilaamassa, kukapa muu kuin Väykkä! Siis voi vittu, oikeesti!
Meikäläinen melkein lähti pakkaamaan laukkujaan, sillä minähän olen todellakin luvannut muuttaa maasta jos Väykästä joskus leipaistaan tämän maan presidentti. Muuttaisi varmaan presidentti-tittelinkin kuninkaaksi tai keisariksi...

Onneksi YLEn ennuste näyttää siltä, että ei se Väykkä taida onneksi päätäkään toiselle kierrokselle... Mutta aika jännä juttu tämä on. Pakko katsoa loppuun asti, ja peukuttaa Pekalle.
Ehkä Suomen kansa on edes sen verran edistynyt, että rekisteröidyssä parisuhteessa elävä rauhanrakentaja pääsee toiselle kierrokselle. Mihin se sitten riittää, se jää nähtäväksi.

Ja lupaan, että tämän jälkeen en politiikkaa täällä kirjuuttele. Niin olin päättänyt jo silloin kun tämän blogin perustin. Eli kiitos ja anteeksi. ;)

2 kommenttia:

  1. Sen verran nyt raotan äänestämiskäyttäytymistäni, että kun kerran Paavot ei toiselle kierrokselle päässeet, niin en ainakaan Niinistölle sitä ääntäni anna, en piruuttanikaan.

    VastaaPoista
  2. No sen verran voin minäkin sanoa. Eli en tod. äänestä Saulia. Sillä on muovinukelta näyttävä vaimokin. ;)

    VastaaPoista