torstai 29. maaliskuuta 2012

Nöyrin anteeksipyyntöni

Siis olen todella pahoillani, että ajattelemattomuuttani olen taas manannut paskaa säätä... Olisi jo pitänyt oppia siitä viime viikonlopun narsissiepisodista. Ne muuten jäivät henkiin, joten pakkasta ei tainnut sittenkään ihan kovin montaa astetta olla. ;)


Eilen (vai olikohan se jo toissapäivänä) aamulla ihan ohikiitävän hetken töihin lähtöä tehdessäni pohdin, että kohta on lumi sulanut niin, että voin taas ryhtyä käyttämään viime syksynä Dublinista ostamiani ihania "kävelykenkiä" (lainausmerkit koron korkeuden takia). Muistelin jo kuinka hyvältä ne tuntuvat ja istuvat jalkaan kuin, noh, hanska tai sukka. Niillä voi helposti viipottaa menemään koko päivän. 


Kuinkas sitten kävikään? No kyllähän te sen tiedätte ja rasvaatte jo köyttä sekä tsekkailette onko saunan takana vielä tilaa... Nii-in, lupasivat viikonlopuksi jotain vitun takatalvea! Siis pakkasta jotain kakskyt astetta ja LUNTA!!!! Tämä on jälleen niitä hetkiä kun toivon, että meteorologien ennustukset karahtavat kiville niin, että kipinät sinkoilevat.


Toisaalta jos taivaalta sataa kissoja, koiria ja vanhoja mummoja, niin sitten ei varmaankaan oven takana ramppaa sunnuntaina aamuvarhaisesta niitä virvon-varvon-kakaroita. Niin, taas on se aika vuodesta. 
Eli huomenna pitäisi jollain ihmeen ilveellä muistaa kauppaan mennessään ostaa niille jotain annettavaa. Tai sitten ei avata ovea... Mutta se on myös aprillipäivä, joten voihan niille myös sanoa, että luulin virpomista aprillipilaksi. ;)
Karsee stressi moisesta, yök.


Menen nyt ruoskimaan itseäni etukäteen manaamani sään takia. Vaikka tällä hetkellä kyllä paistaa aurinko. 

11 kommenttia:

 1. Sanonko mä, että stana sun kanssas, nainen ! Lopeta pohtiminen ! Siitä ei koidu hyvää meille kenellekään, kele !

  :D

  Ja sanavarmennuskin sanoi, että "oujeh" ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitää yrittää keskittää se vähäinen aivotoiminta sinne, missä siitä maksetaan palkkaa. Eli himassa aivo narikkaan. ;)
   Noi sanavarmennukset osuu aina naulan kantaan! :D

   Poista
 2. Palmusunnuntain katkelma: "Virvon varvon, täällä räntäsateessa ja takatalvessa ma pienoinen orpo, anna mulle täti palkka tai kuolen". "Arvaas mitä saappaasta tulee stanan virpoja! Aprilliä vitsi vitsi, eiks mulla oo muuten hienot saappaat? Syö lunta! Mulla on ruoskimissessio kesken."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä repesin ihan täysin! Meinas punkkulasi roiskahtaa näytölle. Kiitos Tsompi! :D :D

   Poista
 3. Onkohan ton punkun kulutus Suomessa kasvanut näiden meidän blogien myötä...? ;) nim. "vain tilkkanen enää pohjalla"

  VastaaPoista
 4. Nollis, on se. Mun positiivisinkin lasi oli puolityhjänä vain tahriintunut.

  VastaaPoista
 5. No näin se on!
  Osa ottaa huikkaa suruunsa kun ovat tajunneet, että maailmassa on näin karmeita akkoja. Osalla vaan kuluu paljon kun harva se päivä ruiskahtaa osa näytölle. ;)

  VastaaPoista
 6. Hyi, virpojat on saatanasta. Minäkin siis, koska olen toki itsekin virponut varponut. En tosin enää moneen vuoteen, huomio.

  Itse en koskaan avannut virpojille ovea. Monesti kävi mielessä ruuvata ovikellokin pois kyseiseksi päiväksi. Tai vaikka muutenkin, kun en koskaan kuitenkaan avannut ovea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän ne on, että eivät ne virpojat meikäläiselle mikään ilon asia ole, päinvastoin. Täällä maan tasolla asuessa on joutunut nöyrtymään oven avaamiseen enemmän. Silloin kuin asuin kerrostalossa ovisummerin takana, napsautin aina ovisummerin äänettömälle ja ruuvasin ovikellon irti. ;)

   Poista
 7. Sulle on aprillipäivän kunniaksi tunnustus mun plokissa. Oikeesti ! :)

  VastaaPoista