maanantai 19. maaliskuuta 2012

Haastetta pukkaa!

Sitä kun hetkeksi (pari päivää siinä meni) selkänsä kääntää niin johan lävähti haastetta kehään! Kiitos Tsompi!

Haasteen antaman tehtävän mukaan kuuluu vastata muutamaan kysymykseen ja perustellen jakaa haaste eteenpäin.
Tästä se lähtee. ;)

1. Lempiruoka: Kyllä taidan ollaa nyt tylsä ja sanoa, että kunnon pihviä ei mikään voita. Tai täsmennetään sen verran, että hevosen sisäfile pihvinä on kyllä parhaimmistoa. *nam*

2. Lempimakeinen: Salmiakki. Siis missä tahansa muodossa salmiakki, oikea suomalainen sellainen. Toisille iskee suklaanhimo, minulle iskee salmiakinhimo. Säännöllisesti ja säälimättä. Tekee tosi hyvää verenpaineelle... ;)


3. Lempiluettava: Kunnon dekkarit ovat aina koukuttavia. Agatha Christiet olen lukenut sen sata kertaa, mutta kyllä niihin jaksaa palata. Robin Cookin sairaalamaailmaan sijoittuvat trillerit ovat kovin koukuttavia ja otteessaan pitäviä. Vastapainona luen myös runoja, erityisesti pidän edesmenneen Tommy Tabermannin tuotannosta.


4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Neulominen ja ristipistotyöt. Neulominen on kivaa, villasukka tulee illassa, kaksi parhaassa. Ja samalla voi tuijottaa töllöä. Ristipistotyöt vaativat enemmän keskittymistä (pitää laskea) ja kunnon valaistuksen. Sitä ei siis tehdä telkkarin äärellä. ;)


5. Lempielokuva: Tämä onkin aika paha... En ole oikeasti mikään leffafriikki. Katselen toki paljon elokuvia, mutta en koe jotain tiettyä genreä erityisesti omakseni. Vaikuttavia leffoja ovat TSH-trilogian tuotanto ja sen myötä kyllä odotan tulevaa Hobitti-elokuvaa.
Monet animaatiot ovat usein ratkiriemukkaita ja oivaltavia. Esimerkkinä vaikkapa Ice Age ja erityisessä suosiossani olevat Wallace ja Gromit -leffat.


Huomaattehan, että en osaa mihinkään vastata lyhyesti. ;)


Mietin vielä hetken, kenelle jaan tämän eteenpäin, joten palaan siihen myöhemmin kunhan ehdin taas normalisoitua tästä lomailustani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti