keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Kaikkea sitä

...näkee ennen kuin silmät putoavat.
Kuten muistatte, olen TV:n suurkuluttaja ja varsinkin näin työpäivän jälkeen ei oikein jaksa mitään vaativaa, joten töllö on helppo ratkaisu.

Vaan taisi olla virhe tämän illan osalta. Siis vakio-ohjelmani Emmerdalen jälkeen rupesikin tulemaan kaikenlaista shaibaa tuutista. 

Siis tsiisus jumaleissön tätä nykyviihteen tasoa! :-o

Ensin tuutattiin näköhermolle Häät sulhasen tapaan, joka jenkkiesikuvastaan poiketen on täällä armaassa kotomaassamme yksien häiden osalta venytetty kestämään noin puoli viikkoa puolen tunnin annoksina. Jenkkilässä yhdet häät oli puserrettu tuntiin, joka kyllä vaikutti fiksummalta ainakin niiden jaksojen osalta, jotka minä näin.
Tässä Suomi-versiossa avausjaksossa oli joku rokkariksi itseään tituleerannut heppu, jonka oli määrä järkätä kolmessa viikossa unelmahäät morsmaikulleen. No kaikki naisethan sen tietävät, kuinka siinä käy... Ei taida mennä ihan niin kuin Strömsössä. Tämän sulhon yritys näytti minun näkökulmastani karahtavan kiville jo ihan juhlapaikan valinnalla. Että lycka till vaan sillekin avioliitolle! Joka tapauksessa minulle riitti tämä yksi puolen tunnin pläjäys. En aio katsoa toiste, hirveetä tuubaa.

Samalla kanavalla pysyin kun en kai järkytykseltäni ylettänyt kaukosäätimeen. Taso vain parani... Seuraavaksi tarjolla oli Supermarjo ja tytöt. Ja tytöillä ilmeisesti tarkoitettiin niitä "glamourtanssijattariksi" itseään tituleeranneita pimatsuja, näin olin ymmärtävinäni. Päähenkilö tituleerasi itseään "touhutädiksi" ja "erittäin hyväksi työnantajaksi". Touhutädin vielä voin hyväksyä, mutta millä kriteereillä voi tuota jälkimmäistä itsestään käyttää?
Mukana pyöri aviomies ja kaksi lasta. Kolmas oli tuloillaan. Aviomies lausui pokkanaamalla: "Meidän perhe viettää enemmän aikaa yhdessä kuin yksikään toinen perhe Suomessa." Että mihinköhän perustuen tuollaisen lausuman voi herra antaa valtakunnallisessa telkkarissa? Jep, muuta en suostu kyseisestä hutusta edes kommentoimaan... Nyrjähti mieli sen verran. Kehotan kaikkia katsomaan pätkän, en viihteen nimissä, vaan ihan sen takia, että näette millä kaikella sitä televisioon pääseekään "tosi-TV:tä" tekemään.
Tämä oli vielä hirveämpää tuubaa kuin tuo edellinen... Nyt pyöriikin ihan tiukkaa YLE:n asiaohjelmaa ruudulla. ;)

Ja jottei nyt ihan paska maku jäisi suuhun töllön tarjonnasta, niin ilahtuneena toivotin tervetulleeksi ruutuun uusin jaksoin Kätevä emäntä -sarjan! Se on edelleen hauska kuten aiemmatkin tuotantokautensa. Eli siitä vinkki torstai-illan katselmistoon.

Lopuksi vielä tervetuloa Elegia! :)  

6 kommenttia:

 1. Olen nettilehdistä lukenut jotain tuosta Supermarjosta. Eilen katsoin vahingossa jonkun videon, jossa joku Supermarjon tyttönen kuulutti tissien perään:

  http://www.iltasanomat.fi/viihde/henna-peltonen-silikonit-ovat-iso-osa-naiseutta/art-1288456733978.html

  Siis täh, mistä tuo ohjelma lopulta kertoo?! Minähän en näitä näe (onneksi?), koska en Suomessa asu, mutta seuraan kyllä suomiuutisia tarkkaan - myös sitä viihdepuolta.

  Voice of Finlandia olen voinut seurata Nelosen sivuilta, mikä on hieno asia, sillä se on oikeasti hyvä ohjelma.

  Mutta että tällaiset Supermarjot ja tulossa on ilmeisesti Viidakon tähtöset, joiden "viisaita" kommentteja luin eilen Ilta-Sanomista. Jestas, mitä sontaa! Ekana tuli mieleen where is brain... :D

  Kiitokset tervetulotoivotuksista! Löysin blogiisi jonkun toisen blogin kautta ja tykästyin tyyliisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei tule kuulumaan meikäläisen katseluun enää. Tosiaan siinä eilisessä jaksossa se pimatsu oli "tissikonsultaatiossa" ja kertoi haluavansa mahdollisimman suuret silikonit... *huoh*
   Ja siihen viidakkotypyjuttuun en edes kurkista. :-/

   Voice of Finland on ihana! Pidän formaatista ja laulajat ovat oikeasti hyviä. Eivätkä tuomarit keskity mollaamiseen tai ulkokultaisiin asioihin. Toivottavasti ohjelma saa jatkoa.

   Saatat olla ihan onnellisessa asemassa kun et ole täällä katsomassa kaikkea shittiä. Itsekin voisin ottaa pari BBC-kanavaa tänne lisää ja antaa vaihtarina jotain huttua. ;)

   Kiva jos jutut miellyttävät. Tällaista jatkuvaa aivopieruahan tämä on...

   Poista
 2. Se on kyllä kumma, kun kaikke soopaa sitä töllöön tungetaan ja ihmiset vielä kattoo sitä!
  Luulin, että se Jutta ja superdieetit oli paha, mut toi oli vielä jotain paljon pahempaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin se Jutta... Sitä en erehtynyt katsomaan jaksoakaan kun näin mainoksen riittävän monta kertaa ja jo sen kohdalla vaihdoin kanavaa. Hyi hemmetti... :-/
   Mutta sekin on osoitus siitä, millä kaikella tässä maassa tehdään TV:tä ja mistä ihmisille maksetaan.

   Poista
 3. Oon mä kyllä siunattu, sillä ukko sensuroi multa kaikki ton trendin ohjelmat alta aikayksikön, se on nopeempi kuin Kimi Räikkönen. Siis valoakin nopeampi. Meillä katotaan vaan jotain poliisiteeveetä. Ainiin mutta sehän on kans tositeevee, ööö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Poliisi-TV (ja Poliisit-sarja)on tositeeveetä parhaimmillaan. :)
   Onneksi alkoi formulakausi, on joku hyvä syy viettää sunnuntaita töllön edessä. Tälle kaudelle kun tuntui Maikkarikin ryhdistäytyvän varikkotoimittamisen suhteen. Että jos tekevät hommansa hyvin, niin ihan mielenkiintoista on. ;)

   Poista