torstai 7. marraskuuta 2013

Edistystä

Erittäin sateisesta ja harmaasta syysilmasta huolimatta on joissain asioissa tapahtunut edistystäkin.

Huomaan itsessäni tämän alati lisääntyvän pimeyden vaikutuksen, mitään ei saa aikaiseksi. Pihalla olivat sademittarit täynnä, mutta en vaan saanut aikaiseksi tyhjentää niitä. Eilen aamulla sitten lompostelin sen verran pihalle, että korjasin VV:n tuottamat "aarteet" ja tyhjensin sademittarit.
Persilja näköjään uusiokasvaa ryytimaassa...

Tällä viikolla on saatu asioita eteenpäin kuitenkin siten, että olen saanut houkuteltua itselleni talon sisältä sijaisen. Eli vuorotteluvapaa on askeleen lähempänä taas! Voin siis ehkä heittäytyä ajattelemaan taas, että vapaus toteutuu sen sijaan, että luisuisi jonnekin tavoittamattomiin.

Lisäksi saatatte muistaa kuinka joskus kerroin, etten saa sitä Härkösen Onnen tuntia luettua, en sitten millään. Nakkasin sen huussilukemiseksi ja niin vaan kuulkaas kävi, että näin puoli vuotta myöhemmin sain kuin sainkin sen luettua!
Eikä olisi kannattanut, todellakaan. Ihan paska kirja, jonka loppu oli vielä paskempi. Sopi siis lukumiljööseensä hyvin.
Nyt en kyllä vähään aikaan yritä lukea mitään Yhteispahaa tai koiralehtiä vaativampaa.

Tänään menen katsomaan pikkuisia terroristinpentuja, sellaisia 6,5-viikkoisia. Onneksi kaikille on jo koti tiedossa, että ei käy mitään vahinkoja.
Pentuterapiaa siis tiedossa, ihanaa. :)

2 kommenttia:

 1. Mä nakkasin Onnen tunnin jonnekin kirjahyllyyn enkä enää edes muistanut kirjan olemassa oloakaan. Onneksi en tuhlannut minuuttiakaan elämästäni enempään lukemiseen. Kaikki kirjat kun eivät vaan ole käypää kamaa senhetkiseen mielentilaan. Ja tuo kirja jos mikä on minullakin saanut aikaa tulla luetuksi. Kun ei niin ei.

  Oijoi, pentuterapiaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et todellakaan menettänyt mitään kun et väkisin yrittänyt lukea! Paska kirja, ihan suoraan sanottuna. Jonkinlainen rimanalitus mun mielestä.

   Pentuterapia oli ihanaa! Sain kunnian toimia pentutestaajana ja täytyy sanoa, että se yksi oli ihan kuin VV pienenä! Onneksi sillekin oli jo koti, sillä kyllä yksi hullu aussiterroristi talossa on tässä vaiheessa ihan passeli määrä. ;)

   Poista