maanantai 7. huhtikuuta 2014

Minä ja muut mummot

Tänä aamuna tuntui ihan aidosti siltä, että vapaat on vietetty ja työ kutsuu.
Nimittäin piti sonnustautua tien päälle Siipan kanssa jotta auto kulkeutuisi takaisin omaan parkkiruutuun.
Siippa nääs häipyy huomenna aamuvarhaisella pariksi päiväksi työmatkalle ja tulee firman autolla kotiin tänään, koska minä tarvitsen meidän kulkupeliämme huomenna kun pitää viedä VV silmänsihtaajalle ja polvennaksauttajalle eli terveystarkastukseen. 

Niinpä hyppäsin kyytiinsä ja hurruuttelimme työpaikalleen. Pudotin Siipan kyydistä ja suuntasin hypermarkettiin. Siis kauppaan, ennen aamuyhdeksää! Hullu. Väitän, että en ole ikinä käynyt ruokaostoksilla siihen aikaan. Juu, joskus olen saattanut koukata jostain kaupasta evästä työmaalle tms. mutta että olisin suorittanut kodin elintarvikehankintoja siihen aikaan... Juu, ei.

Täytyy myöntää, että marketissa näkyi enemmän kaupan työntekijöitä kuin asiakkaita. Ja kaikessa rauhassa ilman ryysistä sai kaupan käytävillä haahuilla. Haahuilinkin koko rahan edestä ja kävin hypistelemässä yhtä ja toista rätti- ja taloustavaraosastolla. Melkein sorruin ostamaan lankoja, mutta onneksi muistutin itselleni, että lankoja on kassillinen eikä yhtään uutta kerää tarvita ennen kuin vanhat vähenevät. Löysin kuitenkin uuden päiväpeiton 70 prosentin alennuksella, joten se tarttui matkaan. Lisäksi "turhana" ostin kimpun oksaneilikoita ja kirsikkapuun nupullisia oksia. Niistä tulikin mukava kimppu keittiön pöydälle kevättä tekemään.

Apetit ja Inex molemmat vastasivat jo tiedusteluihini ja valitettavasti asia on juuri kuten pelkäsin, kumpaakaan tuotetta ei ole enää saatavilla. Tai Apetit vastasi, että pikkuröstien valmistus on lopetettu ainakin toistaiseksi. Suositteli tilalle jotain gratiinijuttua, mutta eihän se ole sama asia. Hmph.

Nyt hilppaisen syömään jotain lounaantapaista ja sitten tyhjennän pesukoneen.

JälkiJuttu:
Viime viikon paras Fingerpori. Tai no, oli se natsisika-juttukin, mutta tämä höräytti hyvät naurut. :)

www.hs.fi

4 kommenttia:

 1. Voi kuule, kyllä lankoja pitää olla. Uusia pitää ostaa, että sitten on sitä oikeanlaista, kun neuloosi iskee :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en pysty enää piilottelemaan suurempaa lankamäärää Siipalta kun niitä tursuaa jo joka kaapista ja laatikosta, ja kaikenlaista lankaa!! :D :D

   Poista
  2. Hee :D Meillä se on jo luovuttanut :D

   Poista
  3. Sulla on ollut parempi väsytystaktiikka. ;D

   Poista