tiistai 22. huhtikuuta 2014

Grillikausi korkattu

Pääsiäinen meni enempi ja vähempi köllötellessä ja keleistä nauttiessa. Tai no, naitua sukua kävi pikavisiitillä siten, että lauantaina saapuivat ja sunnuntaina lähtivät. Ei ehtinyt hirveästi haitata. ;)

Sunnuntaina polkaistiin terassi toimintakuntoon ja grilli koeponnistettiin. Koska emme olleet uskoneet mitään sääennusteita oikeasti, emme olleet varanneet mitään grillattavaa. Niinpä sunnuntaina suuntasimme Ärrälle uskoen, että kyllä sieltä joku kyrsä löytyy. Juu, löytyi... Yksi paketti HK:n A-luokan nakkeja! Ostettiin se ja täytyy sanoa, että enpä muistanut kuinka karseita nuo tuotokset ovat. Edes grillattuna sämpylän välissä ei ollut mikään autuuden huipentuma.

Eilen läheinen Alepamme sai olla auki sen lain sallimat neljä tuntia ja lähdimmekin reippain mielin puolen päivän jälkeen sinne, sillä meillä ei ollut oikeasti mitään ruokaa eiliselle. Tai no, mitään ja mitään, ainahan sitä kaapissa on jotain pastaa tai riisiä ja pakastimesta löytyy aina "jotain". Vaan halusimme siis kuitenkin grillata kun puitteet moiselle olivat mitä mahtavimmat.
Siellähän sitä oli sitten ihan maailmanlopun meininki kuten odottaa saattoi! Kaikki grillimakkarat oli myyty, laarissa oli Hookoo blöötä ja jotain Xtra-lenkkiä. Onneksi löytyi bratwurstia sentään ja sille kyytipojaksi jotain possupihvejä. Kassalle jonottamiseen menikin sitten kiitettävästi aikaa. Taisi olla taas yksi niistä vuoden parhaista myyntipäivistä tuolle kaupalle.

Tänään en olekaan saanut aikaiseksi oikein mitään kun olen nautiskellut tuosta ihanasta säästä pihalla istuskellen. Päivät ovat vähän sekaisin kun ei oikein tiedä onko arki vai pyhä. Onneksi tilanteen voi aina tarkistaa kalenterista ettei ihan hukkaan joudu. :)

Nolliskin se taas paiskasi jollain haasteella, mutta siihen paneudun myöhemmin. Nyt lähden jatkamaan auringossa lämmittelyä ja kehräämistä.

Pääsiäsikukkani

4 kommenttia:

 1. Mitä jostain viikonpäivästä. Tärkeempää on tietää vuodenaika... ;D

  VastaaPoista
 2. Grillattua makkara....hitto, puitteet ja kelit olisvat kyllä muuten ok mutta meille on tulossa piharemontti tähän hikiseen kasarmiin ja sen vuoksi takapihan rojut pitää siirtää pois joten en ole viitsinyt grilliä sun muita viritellä. Toivotaan ettei rempassa mene koko kesää jotta ehtis ottaa vahingon takaisin vaikkei meikäläinen kyllä mikään himogrillaaja ole.

  Teillä siellä etelässä taitaa olla vielä kauniimmat ja lämpimämmät kelit kuin täällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekat grillimakkarat maistuvat aina parhailta! Eilen pääsi ostamaan oikeaa kabanossia, joten "viralliset" grillimakkarat tuli siten nautittua. :)


   Heiluttelet vähän piiskaa pihanremontoijien edessä, niin laittavat vauhtia ihan silkasta pelosta ainakin teidän pihan kohdalla. ;)
   Onhan se tosi kurjaa jos ei kesällä saa nauttia pihaelämän tarjoamasta ihanuudesta.

   Huikaisevan aurinkoista ja ennen kaikkea lämmintä oli koko pääsiäisen! Tänään on ollut viileämpi (noin 10 astetta) ja tuulisempi päivä, mutta kuitenkin aurinkoinen. Mutta huomisesta alkaen luvattiin taas lämpimämpää.

   Poista